Délmagyar logó

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -2°C | 7°C

Táltos masszőrt minden családba!

A táltosok azt mondják, minden családba kellene egy gyógyító. A táltosiskolát végzők közel tíz százaléka orvos.

Ma ezerszer jobban megbízunk egy számítógépben, mint valamelyik embertársunkban. Sokkal inkább beveszünk egy szem pirulát a fejfájásunkra, mintsem valamilyen természetes gyógymóddal vagy ősi eszközzel, módszerrel próbálnánk meg azt elmulasztani. A táltosok, akik köztünk járnak, azt mondják, minden családba kellene egy gyógyító.

Az emberek megosztottak a természetgyógyászattal szemben vagy éppen mellette. Az azonban bizonyos, hogy a természetgyógyászok, a csontkovácsok itt vannak a közvetlen közelünkben. Belőlük a világon mindenütt található, ám táltosaik csakis a magyaroknak voltak. S hogy a múlt visszatér, arra a legjobb bizonyíték: már tanfolyamokon is oktatják eleink ősi titkait. 

 „A táltosiskolában bárki megtanulhatja a táltosgyógyítás módszereit és gyakorlati technikáit" – mondja a győri vízi élet egyik ismert sportolója, Mayer Levente, aki a hamarosan induló győri táltosképzés egyik szervezője.  „Megismerkedhet többek között a radiesztéziával (sugárzásérzékelés), auraméréssel, táltosdiagnosztikai módszerekkel, talpmasszázzsal, táltosmasszázzsal is."

Kátai József, már több mint öt éve a főtáltos, Kovács Magyar András közvetlen munkatársa, lakások kimérését végzi kis „varázspálcájával". Levente tanítója. Több mint tíz éve azonban még csak betegként jelentkezett kezelésre.
„Gerincproblémával kínlódtam. Befelé növő gerincsérv volt, műteni már nem lehetett. Azt mondták az orvosok, hogy rokkant leszek, tolószékbe kényszerülök a műtét után. Akkor mentem el Kovács Magyar Andráshoz. Azt mondta: ha a káros földsugárzásból kifekszem, öt kezelés, és egy életre elfelejthetem a derékfájást. Elmentem hozzá és a harmadik kezelés után azt mondta, többet nem kell jönnöm, mert így tökéletes, ahogy van. Néhány év tanulás és gyakorlás után András munkatársa lehettem."

Kovács Magyar András főtáltos
Mayer Levente szerint a táltosiskola célja nem kizárólag kiváló gyógyítók képzése, hanem ezen tudás mind szélesebb körben való megismertetése. A cél, hogy idővel minden magyar családban legalább egy ember rendelkezzen táltosismeretekkel és elsajátított gyakorlati technikákkal. Ő lenne az, aki karbantartja a családot, megfelelő tanácsot tud adni a betegségek elkerülésére vagy a már meglévő problémák megoldásához. A speciális mozdulatokkal többek között csigolyaelmozdulások, lumbágók, lúdtalpak, gerincferdülések, gerincsérvek oldhatóak meg műtét nélkül, egyedülálló módon a világon. Állítólag az orvosok is használják már ezt a módszert. A táltosiskolát végzők közel tíz százaléka orvos, akik ma már nem orvosolnak, hanem gyógyítanak. Munkájuk során a diagnosztikában és a gyógyításban is hatékonyan alkalmazzák a táltosmódszereket.  

A csoda tudja, hol az igazság. Az azonban elég meggyőző, ha valaki önmaga megtapasztalja a táltosgyógyítás hatékonyságát.
„1976-ban abba kellett hagynom a sportot, mert öt csigolyám beteg lett" – meséli Szabó László. „Harminc évig nem mertem megműttetni magamat. De végül muszáj volt. Műtött gerinccel utaztam el unokatestvéremhez Amerikába. Egyszer egy íróasztalt próbáltunk arrébb emelni, de én rosszul fogtam meg. Elcsúszott két csigolyám. Begyulladt az egész gerincoszlopom, szinte tehetetlenül feküdtem majdnem három hónapig. Nehezen hazajöttem.  Az orvosok azt mondták, soha nem feszíthetem ki az íjamat, pedig számomra az íjászat volt a minden. De nem adtam fel. Megismertem a táltosmasszázst és azóta semmi problémám nincs. Kerékpározok, úszom, íjászatban a kategóriámban országos bajnokságot nyertem."

„Önmagunkról is úgy kellene gondoskodnunk, mint ahogy az ember az autóját bizonyos időszakonként viszi kötelező szervizelésre. Egyszer egy évben lenne ideális eljönni energiaátadásos masszázsra mindenkinek. A lakást is érdemes időnként beméretni, hiszen a káros kisugárzású vízerek vándorolnak, változnak – mondja Mayer Levente. Majd kétkedő pillantásomat látva, mellyel a varázsvesszőt vizslatom, csak annyit mond: „Nem ez a hajlított fém a műszer. Az te vagy. Ha benned helyén van minden, ha az energiáid jól működnek, akkor némi gyakorlás után te is könnyedén megmondod, hol vannak a káros sugárzási helyek. A kis botocska csak kijelzi ezt. Hinni kell magunkban. Az ember csodákra képes."

Olvasóink írták

 • 5. Juhász 2008. február 06. 19:54
  „A feleségem imád minden ezogurut, leginkább Kovácsot. Nem győzöm kijózanítani.
  Össze kellett mindent adatot szednem, hogy meggyőzzem ostobaság amit Kovács tanít. Kész agymenés amit a történelemről, a szentekről meg a szellemekről és főleg magáról mond.
  A csontkovácsolás tényleg jó, de ennyiből nem élne meg. Ezért mindenfélét kitalál mellé amivel iszonyatos összegeket szed ki az emberekből.”
 • 4. puli 2008. január 29. 16:44
  „Kedves Juhász!
  Örülök hogy el olvastad a levelem.E L GONDOLKODTAM!!
  Úgy látom hogy az általam tett megjegyzéssel, hogy a régi gyógyító
  praktikák jó szolgálatot tesznek napjainkban is azokban a családokban ahol ezeket ismerik egyet értünk! Jól gondolom?
  Én nem Kovács Andrásnak tulajdonítottam az ősi táltos módszereket!
  Te honnan ismered ilyen részletesen ezeket a dolgokat és ezt az embert? Üdv. puli”
 • 3. Juhász 2008. január 20. 16:58
  „Kedves Puli!

  A fenti cikk arról szól, hogy kovács megismert néhány gyógyító technikát. Ezeket a saját felfedezésének adja elő.
  Az állítólag saját maga által szerkesztett földsugárzási térképét már 50 megjelentette Lakhavsky. A csontkovácsolást is egyszerűen megtanulta. Ebben tényleg jó.
  De a tudását iszonyatos összegekért árulja. Ha meg akar valaki gyógyulni, nem csak a kezeléseket fizeti ki. Beetetik mindenféle képtelenségekkel. Fizessen 10 000 mert kezelni csak akkor tudják, ha előtte elengedik róla a szellemeket.
  És nem elég hogy alaposan megfeji az embereket de a törvények se érdeklik.
  Csak akkor adnak számlát, ha valaki külön kér. A tanfolyamokra nem mehetsz be, ha nem adod vissza a kiadott belépőt.
  Vagyis azok után se fizet se áfát se adót.
  Számolj egy kicsit.
  Egy hétvégén 300 ember fizet 20 000-et fejenként.
  Ez 6 millió adózatlan jövedelem két nap alatt.

  És miket hirdet mellette?
  Ő maga egy Isten által megszűlt szent!
  Aki elhagyja őt az az Isten és a többi szent kitagadja a magyarok közül és soha többé nem születhet le magyarnak.
  Az hogy ki a magyar, csak ő tudja megállapítani másokról. Aki nem neki szolgál az természetesen nem magyar.

  Isten senkit se hallgat meg, és nem gyógyítja meg, ha nem kovács Magyar András nevének kimondásával kéri .

  Gondolkodj már el egy kicsit!
  Tényleg jót akar Kovács az embereknek? Vagy csak a saját feneketlen gazdagsági és hatalom mániáját szolgálja?”
 • 2. puli 2008. január 11. 21:57
  „Kedves juhász !
  táltosok módszereit ismerők, akik köztünk járnak, azt mondják, minden családba kellene egy gyógyító, ezekkel az ősi praktikákkal
  tudsz segíteni családodon, barátaidon és ember társaidon akik reményt vesztve segítségre várnak.
  Nem gondolod hogy a fenti kis történet erről szól, szánj rá egy kis időt és olvasd el még egyszer! Üdv.!”
 • 1. juhasz 2008. január 02. 14:13
  „Kovács Magyar András nem szégyellte a börtönből kijött feleségét Magyar Ildikót több száz ember előtt mutogatni.
  Hallottam, hogy szerinte a magyar emberek minden más népnél különbek, mert őket Isten nem csak teremtette. A magyarok őseit Isten női alakban megszülte és felnevelte itt a földön. És azt, hogy ki az igazi magyar csak Kovács Magyar András tudja megállapítani.
  Persze ő maga magyar sőt ő az egyik ős reinkarnációja. A felesége meg a másik. Kovács szerint Magyar Ildikó Mária Magdala reinkarnációja. Az sem zavarja, hogy a Magyar Ildikót eddig 3-szor ítélték már el. Az újságok is megírták, hogy sikkasztott, utána áfát csalt számlákat és szerződéseket hamísított Benkő Péter élettársaként, és színlelt szerződést is kötött a Tokaji borcsatákból ismert Szász-szal.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyertes Zsuzsa nyerő szériában

Mostoha körülmények között is képes sminkelni, koncentrálni, szerepet tanulni, egyszóval: igazi… Tovább olvasom