Délmagyar logó

2017. 11. 24. péntek - Emma 4°C | 11°C Még több cikk.

Tanulás külföldön

Újra rekordot döntenek az Erasmus felsőoktatási programba bekapcsolódó magyar diákok: a jelenlegi adatok szerint a 2006/2007-es tanév végéig több mint 3000 hallgató utazhat tanulni a programban részt vevő 31 európai országba – közölte a programot koordináló Tempus Közalapítvány.
További növekedés várható, hiszen a 2007-től induló, „Egész életen át tartó tanulás” program keretében az Erasmus-hallgatók szakmai gyakorlatukat is végezhetik külföldön. A program keretein belül folytatódó, megújuló Erasmus-lehetőségekről a programot kezelő Tempus Közalapítvány regionális találkozókat szervez, melyeken a hallgatói és oktatói mobilitás változó feltételeiről, a külföldi szakmai gyakorlatok nyújtotta lehetőségekről és az új pályázati kiírásról kaphatnak felvilágosítást az intézményvezetők, Erasmus-koordinátorok és munkatársaik. Győrött holnap a Széchenyi István Egyetem E épületének konferenciatermében lesz a tájékoztató.
További információ és az új feltételeket tartalmazó, intézményi pályázati felhívás február közepétől lesz elérhető a Tempus Közalapítvány honlapján (www.tka.hu).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mégsem lesz vényköteles az Algopyrin

Molnár Lajos egészségügyi miniszter azt mondta, hogy az eredeti tervektől eltérően keddtől… Tovább olvasom