Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

Tárcaközi bizottság dönt a trafikokról

A társaság például azt vizsgálja, hogy munkanapokon és hétvégén napi hány órában tervezi a nyitva tartást a pályázó.
Egy tárcaközi szakértői bizottság bírálta és bírálja el a trafikpályázatokat – közölte Gyulay Zsolt, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vezérigazgatója a Népszavával.

A napilap keddi számában megjelent cikk szerint arról nem kaptak tájékoztatást, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium mellett még melyik szaktárca delegál szakértőket a bizottságba, csak annyi biztos: több tárca is érintett.

A vezérigazgató a Népszavának elmondta: a szakértői bizottság bírálja el az üzleti terveket, erre a munkára a zrt.-nek semmilyen rálátása nincs. A társaság csak a trafikpályázatoknak azt a részét vizsgálja, amelyek objektív szempontok alapján értékelhetők, például hogy munkanapokon és hétvégén napi hány órában tervezi a nyitva tartást a pályázó, hogy alkalmazna-e megváltozott munkaképességű, esetleg munkanélküli személyt. A vállalásokra adható pontszámokat a zrt. elküldi a tárcaközi bizottságnak, amely az üzleti terv értékelése után dönt a koncesszióról; a társaság feladata lényegében az adminisztrációra korlátozódik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kibővítené a BKK döntéshozó testületét a főváros

Egy tag cseréjével, illetve két új tag kinevezésével a városvezetés igyekszik befolyást szerezni a… Tovább olvasom