Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Tarlós a Fidesz-jelölt

A Fidesz elnöksége elfogadta Tarlós István feltételeit, amelyekhez a III. kerületi független polgármester kötötte a főpolgármester-jelöltség elvállalását – közölte Szijjártó Péter szóvivő az elnökségi ülést követő sajtótájékoztatón. A Fidesz ugyanakkor azt kéri Tarlós Istvántól, hogy tegye korrupciómentessé a fővárosi önkormányzat működését, világos közgyűlési, hivatali, döntéshozatali eljárásokat alakítson ki.

MDF–HÖOK egyeztetés

Dávid Ibolya, az MDF elnöke és Almássy Kornél alelnök az utólagos képzési hozzájárulásról egyeztetett Ekler Gergellyel, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) elnökével – közölte Almássy Kornél pénteken. A megbeszélésen az MDF arról biztosította a HÖOK elnökét, minden támogatást megad ahhoz, hogy az utólagos képzési hozzájárulást ne vezessék be.

Pszödi kormányülés

Megkezdődött pénteken délelőtt a kormány kétnapos, zárt ajtók mögötti ülése Balatonőszödön. Az ülésen az oktatási, az egészségügyi, a közlekedési reform, valamint a nyugdíjreform előkészítéséről, menetrendjéről lesz szó.

Pirotechnikai egyeztetés

Petrétei József igazságügyi és rendészeti miniszter kezdeményezésére pirotechnikai egyeztető értekezletet tartanak hétfőn az Országos Rendőr-főkapitányságon, az esemény megszervezéséről a Balatonfűzfőn múlt hét szerdán történt robbanás után született döntés – közölte a rendőrség szóvivője. Garamvölgyi László közlése szerint az értekezlet fő témái közé tartozik például a hatályos jogi szabályozás, illetve az engedélyezési gyakorlat áttekintése. (mti)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 06.27.

Tovább olvasom