Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Tarlós: a rosszakarójuk tartaná az aluljárókban a hajléktalanokat

A főpolgármester szerint, akik a hajléktalanokat arra inspirálják, hogy ne menjenek be az ellátó intézményekbe, azok az érintettek ellenségei.
Tarlós István hétfőn az M1 Ma reggel című műsorában az MSZP és a DK aluljárókkal kapcsolatos állásfoglalására, illetve akciójára utalva azt mondta: azok bontogatják a korlátokat, akik évtizedeken át nem oldották meg a hajléktalanproblémát. Szavai szerint a főváros milliárd körüli összeget szánt az ellátó hálózat bővítésére, fejlesztésére, gondoskodik az érintettek élelmezéséről, biztonságáról és foglalkoztatja őket. Azok az emberek, akik csak a hatalomnak akarnak kellemetlenkedni és arra inspirálják a hajléktalanokat, hogy ne menjenek be az ellátó intézményekbe, hanem inkább lakjanak az aluljáróban, sokkal rosszabb körülmények között, azok ellenségei, rosszakarói az érintetteknek – mondta a városvezető.

Tarlós István utalt az alapvető jogok biztosával való vitájára is. Megjegyezte: az ombudsmant 200-300 ember választotta meg, Budapest főpolgármesterét pedig több százezer. "Az ombudsman feltehet kérdéseket, lehet egy véleménye, elmehet árulkodni az Alkotmánybírósághoz, de ő nem a felettesünk" – jelentette ki Tarlós István, hozzátéve, a főpolgármesternek a többség érdekeiről is gondoskodnia kell.

Olvasóink írták

 • 3. DMagóg 2013. február 05. 11:01
  „2.Mozimasiniszta 2013.02.04. 19:38: "1#-es ! Nna...mostakkó mit is asztmondtá ?"

  Beláttad, hogy nem érted? Nem baj, de bíztató! Ne add fel, eljöhet még, hogy megérted!”
 • 2. Mozimasiniszta 2013. február 04. 19:38
  „1#-es ! Nna...mostakkó mit is asztmondtá ?”
 • 1. gorgó 2013. február 04. 17:01
  „Szegény ember. Aki, bár szépen, csendesen, nem üvöltözve, vérben forgó szemmel, mint párttársai, de mérhetetlen gúnnyal, savval teli szájjal megvetően marcangolta elődjét, még idáig nem tudta megmutatni, mit tett ő jobban nála. Aztán lehet itt persze nagy gazdasági recesszióra hivatkozni, meg hogy fokozódik a nemzetközi helyzet, meg emút nyócév-hivatkozni, takarózni, ez a tényen mit sem változtat...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra fokozottan ellenőrzik a dohányzást

Aközterületek után arányaiban a szórakoztató, vendéglátó-ipari egységekben találják a legtöbb… Tovább olvasom