Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 01. kedd - Egyed, Egon

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Belföld - Magyarország hírei > Tarlós: elhibázott beruházás a 4-es metró

Tarlós: elhibázott beruházás a 4-es metró

Alapvetően elhibázott beruházásnak tartom a 4-es metró építését - nyilatkozta a Magyar Hírlapnak adott, szombaton megjelent interjújában Tarlós István, Budapest főpolgármestere.

mti - 2012.09.15. 07:13
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Szerinte az erre szánt pénzből elképesztő mértékű épületfelújításokat lehetett volna elvégezni, de megvalósítható lett volna a BKV csaknem teljes járműállományának a cseréje is.

Arra a kérdésre, hogy szerint kimondható-e az, hogy egyenesbe került a 4-es metró ügye, azt válaszolta: nem teljesen, mivel jogilag és pénzügyileg még számos rendezetlen kérdés maradt. A Siemensszel kötött minősíthetetlenül rossz szerződés kapcsán még nagyon komoly viták és egyeztetések várhatók - tette hozzá.

Beszélt arról is, hogy a dugódíjat nem tudják elkerülni, a Demszky-féle városvezetés az uniós támogatás feltételeként vállalta a bevezetését. Az uniótól kért halasztással kapcsolatban azt mondta: nem született még döntés, de kifejtette: nem hinné, hogy akadályokba ütközne a 2016-ig történő halasztás. Hozzáfűzte a hátralévő időben meg tudnák építeni a szükséges mennyiségű P+R parkolót, illetve van esély rá, hogy 2016-ra befejezzék a 4-es metró első szakaszát is.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...