Délmagyar logó

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 10°C | 20°C Még több cikk.

Tartalmas évet zárnak a SMAFC karatésai

Tartalmas és sikeres évet zárnak a soproni karatésok. A SMAFC karateszakosztálya számos bajnokságon és edzőtáboron van túl, a jövő héten övvizsgát és évzáró edzést tartanak. A decemberi bajnokságon sok érmet szereztek a csapat tagjai.
A SMAFC karateszakosztályának tagjai mozgalmas hónapokat tudhatnak maguk mögött. Több versenyen és edzőtáboron vehettek részt, volt, amelyiken igazi sztárok is jelen voltak. – Szeptemberben magyar–bolgár válogatott edzőtáboron voltunk Szolnokon, ahol Európa-bajnokok is részt vettek – mondta el Polyák József, a szakosztály vezetője. – A tagok számára nagy jelentőségű volt, hogy a verhetetlen bolgár Popovval vagy épp Dimitrovval edzhetnek közösen. Később a Magyar Karate Szakszövetség bajnokságán vettünk részt, és Szegeden pedig egy ifi–junior–szenior nemzetközi versenyen. Innen két második helyezéssel tértünk haza.
A soproniak jó kapcsolatot tartanak fenn a kapuvári sporttársaikkal, néhány hete közös edzést is tartottak dr. Szalai László és Németh Gábor vezetésével. – Novemberben a nyílt horvát bajnokságon is jártunk, majd Berettyóújfalun az utánpótlás magyar bajnokságon – folytatta Polyák József. – Ezen a megmérettetésen Magyar László második helyezést szerzett junior könnyűsúlyban. Tagjaink a válogatott edzőtáborán is részt vettek, az utóbbi napokban pedig az Oyama Karate Szervezet Országos Bajnokságán. Érdekesség, hogy csak bronzérmeink születtek, de abból hatot is elhozhattunk. Németh Botond gyermek, Jagodics Armand serdülő, Bóna Márton gyermek, Kovács Zoltán ifi, Magyar Zoltán és Mészáros Péter pedig felnőtt kategóriában lett bronzérmes.
A továbbiakról Polyák József elmondta, a tagok az övvizsgára készülnek, utána pedig évzáró, közös edzést tartanak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A polónium

Két hete még szinte senki sem hallott a polóniumról, de Alekszandr Litvinyenko (képünkön) orosz… Tovább olvasom