Délmagyar logó

2018. 11. 20. kedd - Jolán 2°C | 8°C Még több cikk.

Tegyünk együtt azért, hogy kevesebb legyen a baleset a zebrákon

Töltse ki a rövid kérdőívet, és mondja el véleményét a hazai gyalogátkelő helyek jelenlegi kialakításával, biztonságával kapcsolatban!
A hazai közvéleményben - talán elsősorban a nemrégiben a köztudatba zebrazászlóként bekerült kezdeményezés okán - az utóbbi időben előtérbe került a kijelölt gyalogátkelő helyek (köznyelvben: zebrák), illetve azok biztonságának kérdése.

Közlekedési kérdésekkel is foglalkozó szakmai civil szervezetként a Kerékpáros Miskolc Egyesület szeretné megismerni a közlekedők (gyalogosok és járművezetők) véleményét a gyalogátkelőkről.

Az egyesület kérdőívében egyaránt rákérdez a válaszadók gondolataira a hazai zebrák jelenlegi kialakításával kapcsolatban, a szubjektív biztonságérzetre, valamint a válaszadók javaslataira a helyzet javításával és az átkelők biztonságosabbá tételével kapcsolatosan. A felmérés kiemelten foglalkozik továbbá a fogyatékkal élők közlekedésével és a gyalogosok mindennapi tapasztalataival.

Az egyesület célja, hogy a felmérés eredményét átadja azoknak a hatóságoknak, illetékeseknek, akik tehetnek a zebrák biztonságának növeléséért. Így együtt tehetünk valamit azért, hogy kevesebb legyen a baleset.

A Kerékpáros Miskolc Egyesület online kérdőíve, melynek kitöltése mintegy 12-15 percet vesz igénybe itt érhető el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Facebook törölte a migránsok miatt hazaköltözött svéd-magyar nő videóját

A Facebook törölte a migránsok miatt hazaköltözött svéd-magyar nő videóját
Egymillió megtekintés, 12 ezer megosztás fölött járt kedden este annak az M1-nek nyilatkozó… Tovább olvasom