Délmagyar logó

2016. 12. 09. péntek - Natália -4°C | 8°C

Temetik a kátyúkat a győrújbaráti Temető utcában

Nem lehet közlekedni a győr-

újbaráti Temető utcában, az úton semmilyen burkolat nincs, térdig érnek a tócsák, ráadásul a szemeteskonténer körül is áldatlan állapotok uralkodnak!

– Az út állapota valóban szörnyű, de a probléma néhány napon belül megoldódik – ígérte Juhászné Árpási Irma győrújbaráti polgármester, akit az utcában lakók személyesen is felkerestek panaszukkal. – Az utcát, miután betemettük a kátyúkat, murvás burkolattal látjuk el, amelyhez már meg is érkezett az építőanyag, s csak az időjárás függvénye, hogy mikor tudjuk megkezdeni a munkákat.
A polgármester a szemeteskonténer körüli állapotokról elmondta: a helyi civil szervezetek és önkéntesek segítségével rendbe tették a területet, s elszállították a konténer körüli szemetet is. Utóbbi egyébként nem azért gyűlt össze, mert nem szállították el időben a szemetet – ezt minden kedden megteszik –, hanem mert egyesek ki sem szállnak az autóból, csak a konténer mellé dobják a zsákokat, amelyeket aztán a környékbeli kutyák sokszor szétcincálnak. A polgármester reméli, hogy a takarítás és a hóolvadást követő víz eltűnése után rendeződik a helyzet – ehhez azonban az kell, hogy a helyiek tekintettel legyenek egymásra, s vigyázzanak a közterületek tisztaságára.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Segítene a gátakon szükség esetén?

Tovább olvasom