Délmagyar logó

2017. 03. 01. szerda - Albin 4°C | 12°C Még több cikk.

Tepsis almás sütemény egyszerűen

Hozzávalók:

40 dkg alma,
20 dkg margarin,
15 dkg cukor,
3 tojás,
1 citrom reszelt héja, egy csipet só,
1–2 evőkanál rum,
2 kávéskanál sütőpor,
20 dkg finomliszt, a tepsi kikenéséhez olaj.

Az almát meghámozzuk és nagyon vékony szeletekre vágjuk. 20 dkg margarint, 15 dkg cukrot és 3 egész tojást összekeverünk, ízesítjük egy citrom reszelt héjával, csipet sóval és egy-két evőkanál rummal. Belekeverjük az almaszeleteket és hozzáadunk 2 kávéskanál sütőport és 20 dkg finomlisztet.Egy tepsit olajjal kenünk ki és beleöntjük a masszát, majd 30–35 percig sütjük.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Politika és hétköznapok Hqségről és megcsalásról A köszönet hangján Üzenetek erről-arról

• Zsoli! A szekér hasonlata döcögősre sikeredett! A szekérnek – melyet ökrök szoktak… Tovább olvasom