Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 13°C | 20°C Még több cikk.

Testvérek a romaellenes támadásokkal gyanúsítottak között

A Népszabadság szerint a romák elleni támadássorozat miatt őrizetbe vett gyanúsítottak mindannyian szoros kapcsolatban állnak egymással.
Közülük ketten állítólag testvérek. A Hajdú online szerint nem csak a Perényi 1 nevű klubban jártak a terrorelhárítók és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai csütörtök hajnalban, hanem a felette található Karaoke bárban is. A lapnak a szórakozóhelyek bérlője, Barabás Zoltán úgy nyilatkozott: alkalmi munkavállalóként, rendészeti feladatokat láttak el azok a férfiak, akiket a rendőrök péntekre virradóan elfogtak. A haon.hu is úgy tudja, hogy a rendőrök által elvitt férfiak közül ketten, K. István és K. Attila testvérek.

Olvasóink írták

52 hozzászólás
 • 52. lidocain 2009. augusztus 23. 10:27
  „az igazi elkövetők pedig megkönnyebülten felsóhajtottak....ennek a szerencsétlen 5 fiúnak meg tönkreteszik az életét de mit sem számit. ennek a kormánynak nem számit az emberélet akkor sem ha 5 éves cigány gyerekről an szó,de akkor sem ha másról.”
 • 51. Nostradamus 2009. augusztus 23. 09:02
  „Aki folyton mások halálát kívánja, aki akasztásról meg sortűzről fantáziál, azt egyrészt már régen ki kellett volna tiltani, másrészt, milyen alapon bírál másokat? Én a Jobbikkal szimpatizálok, de soha nem kívántam senki halálát - a fórumon sem. Nos, akkor ki is a náci?”
 • 50. 19701230 2009. augusztus 23. 08:20
  „moderálva off”
 • 49. flexsnake 2009. augusztus 23. 07:28
  „moderálva”
 • 48. Boytronic 2009. augusztus 23. 06:58
  „Fügepálesz!!!Igazad vagyon,érdekes abbol nem lett ekkora "nemzetközi ügy"....Mi vagyunk itt a hátrányos helyzetűek és nem a fekák....Ami az eredményt??-illeti,a százmillióról van itt szó nem kell a hablaty!!!!”
 • 47. flexapja 2009. augusztus 23. 05:56
  „moderálva off”
 • 46. flexapja 2009. augusztus 23. 05:54
  „egy kérdés felmerült: állitolag régota figyelték öket,nos ,akkor cinkostársak?Rég le kellett volna kapcsolni öket!Zavaros ez az egesz-kamusi .”
 • 45. seawasp 2009. augusztus 23. 04:28
  „37. kispekő 2009.08.22. 21:35

  Hamisítható a DNS-minta
  <moderálva>”
 • 44. Sziszifusz 2009. augusztus 23. 03:34
  „A tatárszentgyörgyi esetnél a DNS vizsgálatra heteket kellett várni, de Bencze (Sólyom is) itt azonnal tudta, hogy a vizsgálat szerint az elfogottak az elkövetők! A zsigerből magyarellenes gyűlölködők megnyugtatására néhány idézet más, ezzel a kérdéssel foglakozó portálokról:

  1./"Biztosan hallottátok a hírt, hogy ,,elkapták" a cigánygyilkosságok elkövetőit. Először 6 személyről beszéltek, de most ,,csak" négyről tudni. Valami sörétes puskás önkéntes cigányjárőr autót ért támadásról is tudósított a szemita hírverés. Most mondom nektek a slusszpoént. Barátomat, akitől az NBH-s feljelentésemhez is kaptam anyagot, bevitték a hivatalba. Természetesen meg is verték. Ott az derült ki, hogy a 6 személyből 3 Specnaz-os, egy Mossados, 2 pedig ,,feka". Egy Fideszhez közeli szórakozóhelyen nyomozgatnak most is, és terjed a hír, hogy az elkövetők nácik és biztonsági őrök. Még várok néhány megerősítő jelzést, de egy biztos, Benczéék bármire képesek a hazugságaik védelme érdekében. Azt hiszem, jelentkeznem kell a 100 milliós ,,fejpénzért", amit tegnap visszavontak, mert ha már gén-tesztet is csináltak és telefonon buktatták le az említett személyeket, az azért lehetett, mert tudták, kiket kell keresni. Az IOSA-n keresztül nem volt nehéz felgombolyítani a fonalat, de most kellemetlen az ügy, mert valami legendát kell hozzá költeni."

  C-express:
  1./"Ha valaki egyszer hazudik, az többször is megteszi, ha érdeke (főként politikai érdeke)így kívánja. 2002-ben, a Móri bankrablás után, megkergettek egy fiatalembert, aki a barátnőjével üzent a médiáknak: "azért nem adom fel magam, mert bár nem én tettem ezt a szörnyűséget, ha megfognának, találnának rá módot, hogy eltegyenek láb alól! A fiatalember megúszta. Néhány évre rá, Kajzer Edére fogták a bűncselekményt, mondván: Egyértelmű bizonyítékok vannak ellene. Leültették (még most is ül), míg a tettes szabad lábon rohangált. Eltelt még egy néhány év, amikor is véletlenül horogra akadt az "igazi" (az igazi?) de senki nem kért bocsánatot, mert a magad fajták rég elfeledték az előzményeket.
  Ma ugyanilyen érzésem van. Találni kellett valakit ebben a bűntényben, aki megfelel a felsőbb érdekeknek. Polgárháború kell, mert különben meghalnak a felsőbb célú tervek, márpedig a Magyar Gárda "sajnos" nem keveredik erőszakos konfliktusba, a cigányság keménymagja nem érdekelt a politikában a magyar pedig tűr, mint a birka. Draskovis sokadszor bukott, mostmár olyan módon, amit sehol a világon nem viselne el a kenyéradó gazda, de itt: "Szabad a vásár!" A hülye emberből mindig több van, az okos pedig le van... Keresünk hát egy gyilkost (akár többet) ha valamelyik okoskodik, ugyan úgy felakasztja majd magát, mint Nagy László, "Móri bankrabló"- amire pedig kiderülhetne az igazság, mi már rég nem leszünk itt."

  2./"Kétely az nem marad hanem egyre nagyobb ,nem stimmel valami ,vagy inkább nagyon is stimmel a drazsé és csapata szemszögéből,azt fogták akire vágytak,akiről előre tudtuk ,hogy valami ilyesmi lesz a vége .
  Kiváncsian várjuk ,hogy fog ebbe belekeveredni a magyarok nyilai,a gárda ,meg a jobbik,mert hogy belefog valami uton módon az biztos,tesznek róla ,hogy így legyen."

  Ha nem tévedek sokat, ez a "felgönygyölítés" csak a kezdet! Egy kis előjáték a további sejtek létének igazolásához, de ennyire nem szabadott volna kapkodniuk a DNS minták bejelentésével, mert "kilóg a lóláb", már a kezdet kezdetén ellentmondásokba keverednek, mint a koholt vádakkal, valós bizonyítékok nélkül lefolytatott perek sokaságánál! A hatalom görcsös szándékú gyakorlói számára semmi sem drága!
  Néha elcsodálkozik az ember, hogy egyes koncepciós perek tárgyalásain miért kell felolvasni a tanuvallomásokat (Miután néhány "tanuhoz" volt szerencsém, megértettem! Mert még két év alatt sem tudta volna megtanulni a neki írt "vallomást", és egy gyenge ügyvéd is aláásta volna a vádat!)! Ez a jelenlegi magyarországi jogrendszer alkalmazásának csődje!”
 • 43. 1131 2009. augusztus 22. 23:08
  „egyenesen sziámi ikrek ! neme ?”
 • 42. Zejko 2009. augusztus 22. 22:12
  „moderálva off”
 • 41. xxx666 2009. augusztus 22. 22:10
  „magyarok itt a külömbség fehérjános magyar míg amíg te írtad a cigány csak magyar állampolgárságú cigány!!!!!Egyébként te meg mutass belőlük egy tisztességest és mindjárt kezdjük őket sajnálni!”
 • 40. magyarok 2009. augusztus 22. 21:59
  „moderálva durva”
 • 39. newdog 2009. augusztus 22. 21:53
  „Ha valóban a valós tetteseket találták meg, én sajnálom!”
 • 38. fehérjános 2009. augusztus 22. 21:43
  „kispekő cigányokat öltek ha öltek,de én kétlem de vannak még úgy 2.4-millióan azért ez a nagy védelem szánalom,tényleg akkor mi van ha bizonyos kormánykörök is benne vannak ebben a dologban,ezen még senki nem gondolkodott!A 90-években Magda Marinkó is csak úgy besétált a rendőrségre akkori nyugdíjas vezetők szerint ő is állami ember volt,és lásd azóta is nagy csönd van körülötte!”
 • 37. kispekő 2009. augusztus 22. 21:35
  „A DNS-nem hazudik,a büncselekmények elkövetésénél azen bizonyitási elyárás a legbisztosabb,akik elkövették e szörnyü tetet azok kötelet érdemelnek,de én bisztos vagyok benne ha ezek bekerülnek a börtönbe piroskák lesznek és bisztos,hogy a romák bent kivégzik őket,a töbszörös gyilkosokat szegedre szokták szálitani melynek neve csillag börtön ahol ezeknek egy perc nyugtuk sem fog lenni,de meg is érdemlik.
  Aki önhatalmúlag ember életet vesz el, legyen az bármijen nemzetiségü az a legkegyetlenebb büntetést kéne,hogy kapják.”
 • 36. fügepálinka 2009. augusztus 22. 21:28
  „...a cigány az cigány!!!!!

  A kormány Magyarország legbrutálisabb gyilkosságnak nevezte...!?

  Kérdem én: A gyerekei szeme láttára agyonvert édesapát, akkor AZ MI VOLT????”
 • 35. fehérjános 2009. augusztus 22. 21:18
  „Évek óta kutakodom, hogy volt-e olyan kor, ország bármilyem társadalmi berendezkedésű, ahol büszkén cigány származására hasznos és művelt tagjává tudott válni az a befogadó országnak.egyet se találtam
  Amikor EU-s cigány képviselő lopja el a kárpótlási pénzt a másik cigány vezető köztársasági elnöki kegyelemmel ússza meg a büntetést és a sok kastély ahol a szüéeik által eldobott gyermekek nevelkednek.
  A börtönök tel, akkor miről beszélünk polgártársaim?
  Egy jogállamban már következménye lenne e cselekedeteknek de itt Kolompár Orbán is úri módon él.
  Azért el kéne látogatnotok ezt megbeszélni azsok áldozathoz romák akiket tik öltetek fosztottatok ki csak bátorság kéne <moderálva>”
 • 34. bespin 2009. augusztus 22. 21:04
  „moderálva személyeskedő”
 • 33. bespin 2009. augusztus 22. 21:01
  „moderálva durva”
52 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos vonatgázolás Zalában

Az MTI úgy értesült, hogy a férfi öngyilkossági szándékkal lépett a sínekre. Tovább olvasom