Délmagyar logó

2017. 11. 17. péntek - Hortenzia, Gergő 6°C | 9°C Még több cikk.

Tilosban parkoltak: Kósa és Papp befizette a bírságot

Debrecen polgármestere és alpolgármester egy fórum idején parkolt szabálytalanul.
Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere és Papp László (Fidesz) alpolgármester kedden befizette a tilosban parkolásért kiszabott szabálysértési bírságot. Erről Papp László - a polgármester nevében is - kedden tájékoztatott.

Előzőleg Kovács Károly, a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője - a politikusok nevének említése nélkül - közölte: a Debreceni Rendőrkapitányság igazgatásrendészeti osztályán a Debreceni Közterület-felügyelet feljelentése alapján szabálysértési eljárás indult két gépjárművezetővel szemben, akik március 27-én este hét órakor Debrecenben, a Monti ezredes utcában járműveikkel a megállni tilos jelzőtábla hatálya alatt a járdán szabálytalanul álltak meg, illetve ott várakoztak.

"A szabálysértési eljárásban a járművezetők felelősségüket elismerték, velük szemben az eljáró hatóság határozattal - a jogszabályban rögzített úgynevezett fix összegű - pénzbírságot (személyenként 30 ezer forintot) szabott ki, amelynek befizetése részükről megtörtént" - ismertette Kovács Károly rendőr őrnagy.

Papp László kedden arról tájékoztatott, hogy az említett időben Kósa Lajos polgármesterrel hivatalos fórumon, a Loki Szurkolók Egyesületének szakmai találkozóján vettek részt.

A szabálytalan parkolást mindketten elismerték, a kiszabott bírságot befizették - tette hozzá Papp László.

Olvasóink írták

 • 4. Mozimasiniszta 2013. április 03. 08:59
  „ettől már csak Kiszely Tünde szemöldök-fazon igazításának van nagyobb hírértéke...”
 • 3. balihoho 2013. április 03. 07:30
  „Ez nekik olyan, mint nekem harminc forint.”
 • 2. kefe353 2013. április 02. 19:19
  „1.szatyi 2013.04.02. 18:50
  Kedves "szatyi", miután feltételezem, hogy a kirótt 30.000 Ft, - figyelembevéve Zsiga Marci megnyilvánulását - ez még egy napi fizetésüket sem terhelte meg igazán, ezért feltételezhető, hogy a"jó példával elöljártak, hogy másokat is buzdítsanak a "JOGSZABÁLYOK betartására. Azonban nem mindegy, hogy kinek - kinek, mennyi a havi bevétele. Ha rajtam múlna és azt vennék be, amire én gondolok meg lennék elégedve.”
 • 1. szatyi 2013. április 02. 18:50
  „De gyorsak voltak! Egy nap alatt lezavartak mindent?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Navracsics: bevált a járási rendszer működése

Fennakadások országos szinten sem tapasztalhatók - mondta a közigazgatási és igazságügyi miniszter. Tovább olvasom