Délmagyar logó

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 4°C Még több cikk.

Tinédzser rablók - azzal fenyegették, hogy megölik

Három tizenévest fogtak el a rendőrök árpilis végén Fejér megyében. A fiúk még márciusban fosztottak ki egy fiatal lányt, akit megütöttek, és azzal fenyegették, hogy megölik.
Ketten előzetes letartóztatásba kerültek, legkisebb társukat - egy 12 éves fiút - kora miatt viszont csak tanúként hallgathatták ki az ügyben. Mint kiderült, a fiatalok nem ismeretlenek a rendőrök számára.

A tizenévesek - egy 12, egy alig 14, és egy 17 éves fiú - március elején raboltak ki egy fiatal lányt az iváncsai vasútállomás közelében lévő földúton. Éppen hazafelé tartott, amikor a három csuklyás fiú elé ugrott és - hogy ne menekülhessen - közrefogta. A lányt azzal fenyegették, hogy megölik, és meg is ütötték a vállát egy húsklopfolóval. Majd kicsavarták a kezét, elvették a telefonját és a nála lévő pénzt, és távoztak a zsákmánnyal. A lány könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőröket a lány telefonja vezette nyomra, és mint a kihallgatásukkor kiderült, a fiatalok gondosan kitervelték a rablást. A nevelőotthonban élő tizenévesek úgy tettek, mintha iskolába mentek volna, közben a vasútállomásnál vártak egy megfelelő áldozatra. Még csuklyákat is szereztek, nehogy felismerjék őket. A fiúk vallomása szerint a rabláskor zsákmányolt telefont az otthonban elvették tőlük, a pénzt viszont édességre költötték.

A kihallgatás során kiderült az is, hogy előző nap egy ittas embertől próbáltak pénzt szerezni Iváncsán. Hogy nyomatékosítsák követelésüket, egy téglával is megdobták a férfit, végül azonban nem tudták kirabolni. Fény derült továbbá arra is, hogy januárban - egy negyedik társukkal együtt - Székesfehérváron megvertek, megrugdostak és késsel fenyegettek egy fiút.

A két nagyobb fiú jelenleg előzetes letartóztatásban van, legkisebb társukat kora miatt azonban csak tanúként hallgathatták ki a rendőrök.

Olvasóink írták

 • 18. 620829 2009. április 29. 15:01
  „FLEXNAKE...REMÉLEM, hogy ha olvasni tudsz, akkor értelmezni és, és nem vagy olvasási analfabéta.......hol zsidóztam én????????????JÉZUS IS ZSIDŐ VOLT- NEM A RASSZAL VAN PROBLÉMA!”
 • 17. apátfalvifaszagyerek 2009. április 29. 12:36
  „Nem rasszistának kell lenni, hanem a mocskos bűnözők ellen kell fellépni, a normális embert meg békén hagyni...”
 • 16. apátfalvifaszagyerek 2009. április 29. 12:34
  „Én mindig mondom h a tróger fattyak ellen a középkori kínzás a leghatásosabb... nincs olyan, h a bűnözőket meg kell "gyógyítani"... minden jog megvonása a bűnözőktől, kényszermunkatábor felállítása a számukra, ahol lehet verni a delikvenst és ételt megvonni, na és persze vissza a halálbüntetést, és ezeket végrehajtani a rá "érdemes" bűnözőkön, származásra való tekintet nélkül is!!! Jah, és az ilyen táborokba pedig igen is kerülhessenek 13 meg 14 éves kis pöcsök is, mert azok között is sok mocsok van, akik majd később még durvábbakat fognak elkövetni. ezekkel, amiket leírtam, egész Európa előtt példát állíthatnánk”
 • 15. flexsnake 2009. április 29. 12:14
  „13. közben meg zsidózol... és csodálkozol hogy élből leszarja mindenki amit pampogsz :D”
 • 14. flexsnake 2009. április 29. 12:14
  „13. közben meg zsidózol... és csodálkozol hogy élből leszarja mindenki amit pampogsz :D”
 • 13. 620829 2009. április 29. 09:42
  „a 80-AS ÉVEK Olaszországában volt egy csoprt, aki egy idő után eltünt és nem lett felderítve-de az el nem érhető bünözóket likvidálták , nehogy már néhány ügyvéd megint korrumpálva és fenyegetve mindenkit kihozzák őket.Ha sokáig megy ami megy most,nehogy néhány emberke az ilyen szarháziakra kezdjen el vadászni.....múltkor 2 cigány kölyök kirabolt vasárnap délelőtt 10-kor a marstérnél egy 16 éves srácot...erről semmi hír.........pedig igaz!
  Félreértés ne essék...én a bűnt és a bűnöst ítélem el,,,,,a whiskis rabló az én olvasatomban kötelet érdemelt volna....mit ijesztgeti a banki melósokat + a betévedő ügyfeleket.
  RENDNEK KELL LENNIE--AKI NEM FOGADJA EL AZT MEG EL KELL AKARÍTANI AZ ÚTBÓL---ÚGY-HOGY A RENDŐRSÉG MEGKAPJA VÉGRE AZ ŐT MEGILLETŐ HATÁSKÖRT.......PERSZE NEM CSAK RENDEZVÉNYEK SZÉTVERÉSÉRE GONDOLOK!....JÖHET AZ ÉHSÉG LÁZADÁS----MÁR MEGVANNAK HOZZÁ AZ IZRAELI VÍZÁGYÚK!”
 • 12. IVY 2009. április 29. 08:58
  „SZARHÁZIAK!!!!!!!!!!!!”
 • 11. redstar 2009. április 29. 07:57
  „9.sós:Akkor m,ár inkább a cigányok.....azok közt csak akad tán 1-2 értelmeseb..:))))))))))))”
 • 10. flexsnake 2009. április 28. 21:36
  „8. ne mentsd már fel őket. Nem cigányok. Ugyanolyan magyar állampolgárok akikre ugyanolyan magyar törvények vonatkoznak. Nincs ,,lecigányoztak" :)”
 • 9. sós 2009. április 28. 21:29
  „Hát jöjjön csak a Jobbik!”
 • 8. dodó 2009. április 28. 20:28
  „Az elkövetés módja és a körülmények ismeretében nagy valószínűséggel megállapítható, hogy az elkövetők cigányok, de a PC szerint ez csak akkor publikus, ha áldozatok! Akkor viszont szalagcímet érdemelnek!

  Emlékeztetőül: az állami gondozottak 93 %-a cigány! (-mert mink szeressük a gyerekeket, nem úgy, mint a gádzsók!)”
 • 7. 751510 2009. április 28. 19:44
  „Lámpavasra velük!!!”
 • 6. flexsnake 2009. április 28. 19:31
  „De a francé nem belém kötnek az ilyenek. Idegességembe összecsomagolnám őket és irány a kapitányság. Nagyon bátrak lehettek ha egy lánynak mentek neki. Nevelőotthon meg tizenéves elkövetők.... Mondtam már hogy szar a rendszer?”
 • 5. 620829 2009. április 28. 18:59
  „remélem majd a jobbik rendet rak...a büntethetőséget levinni 8 évre, kaja és ital max kenyér és víz...jog meg a kussoláshoz és a munkához!........de gyorsan rend lehetne itt!.......a napsütöttségi fokot már meg sem merem említeni!..sok...sok bodza kell ide no!!!!!”
 • 4. reneee 2009. április 28. 18:56
  „Valami komolyabb büntetés kellene az ilyeneknek, hogy egy életre el menjen a kedvük a hasonló akcióktól! De kicsi az esélye, hogy megváltoznak, ha letöltik a büntetést akkor újra ezt fogják csinálni, meg még durvábban. Kis buzeránsok....”
 • 3. Carlo 2009. április 28. 18:24
  „na kedves Fidesz, kérem hogy az Mszp-vel közösen sűrgősen adjanak be törvényjavaslatot, hogy a gyerekkorú bűnözőket is lehessen büntetni, mint az USA sok tagállamában, ezek a kis férgek nem változnak, csak rosszabbak lesznek”
 • 2. Yucca 2009. április 28. 18:22
  „Emlékeztet arra a pesti késelős kis nem magyar kölökre az eset. Az egyedül volt, mégse félt szúrni. Félelmetes, mi lesz itt még!”
 • 1. varadipal 2009. április 28. 18:19
  „Amit otthon láttak: szorgalmas munka minden nap.A húsklopfolóra meg azt hitték, hogy kőműves kalapács, mert olyat még nem láttak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőr a Jobbik EP-listáján - az SZDSZ vizsgálatot kér

Az SZDSZ megdöbbenéssel fogadta, hogy a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének főtitkára, Szima Judit szerepel a Jobbik EP-listáján. Tovább olvasom