Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Tíz drogos bukott le a SZIN első napján

Szeged - Tíz fiatal ellen indult eljárás kábítószer miatt a Szegedi Ifjúsági Napok első napján. A fesztivál szerdán kezdődött a nulladik nappal, akkor csak egy hasonló esetük volt az egyenruhásoknak.
Tíz fiatal bukott le valamilyen kábítószer miatt a Szegedi Ifjúsági Napok első napján. A beléptetéskor vagy már rendezvényen igazoltatták őket, amikor előkerültek a gyanús növényi törmelékek. Az elvégzett gyorstesztek után beigazolódott a gyanú, hogy valóban drogról van szó. Emellett lopás miatt is intézkedniük kellett a rendőröknek, egy sátorból ugyanis valaki elvitt több holmit és személyes papírokat. Ebben az ügyben már nyomoznak. Ahogy a nulladik napon, az első hivatalos fesztiváli napon is érkezett bejelentés csendháborítás miatt. 12-en is panaszkodtak a zajra.

A rendőrség minden esetben értesítette a szervezőket, akik mérőkocsikat küldtek az érintett helyekre. Néhány esetben valóban a határérték feletti volt a zajterhelés, ott szervezők azonnal lehalkították a zenét. Az idén negyvenéves SZIN szerdán reggel nyitotta meg kapuit. A nulladik napon két embert állítottak elő a rendőrök: egyiküket kábítószer miatt, egy másikat pedig azért mert botrányosan viselkedett. A fesztiválon vasárnap hajnalig több mint 200 külföldi és hazai fellépő szórakoztatja a látogatókat a 11 hektáros Újszegedi Partfürdőn.

Olvasóink írták

 • 3. drogellenes 2008. augusztus 29. 21:53
  „Wimpy! Én bőségesen adózok, és teljes nyugodtsággal költsék el az összes füves cigit szívó taknyos hülye gyerek bírósági tárgyalásának fedezésére.”
 • 2. Wimpy 2008. augusztus 29. 12:16
  „"Tíz fiatal bukott le valamilyen kábítószer miatt a Szegedi Ifjúsági Napok első napján. A beléptetéskor vagy már rendezvényen igazoltatták őket, amikor előkerültek a gyanús növényi törmelékek."

  Ez a dolgok rendje. Kicsit azért sajnálom a szegény kamaszokat, hogy - gondolom én - akár csak egy füves cigi miatt is, amit 4-5-en szívtak volna el a rendőrségre kell járniuk, az állam meg százezreket költ egy ilyen ügy bírósági eljárásával.”
 • 1. graduale 2008. augusztus 29. 10:23
  „10? A jéghegy csúcsa.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem bízunk az adócsökkentésben

Szkeptikusan fogadták a szavazók Gyurcsány Ferenc adó- és járulékcsökkentési elképzeléseit; a többség szerint ennek hatására nem fog csökkenni az adója. Tovább olvasom