Délmagyar logó

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 11°C Még több cikk.

Tíz perc alatt megkerült a bankrabló

A bankrablási kísérletet követően 10 percen belül elfogták azt a férfit, aki tegnap délben egy budaörsi fiók pénzét akarta elvinni. Egy fejét kapucnival eltakaró férfi lépett be a bankhelyiségbe, a biztonsági őrre fogta a fegyvert, ám egy szolgálaton kívül éppen ügyfélként ott várakozó budapesti rendőr félrelökte, megakadályozva a lövést. A meglepett bqnöző ezután futásnak eredt, a rendőr üldözőbe vette, mire a menekülő háromszor rálőtt, de a golyók célt tévesztettek.

Életveszélyben a megharapott kisfiú

Életveszélyes állapotban volt még tegnap is az a nyolcéves kisfiú, akit két nagy testq német juhászkutya támadott meg a Nógrád megyei Nemtiben csütörtökön. A kisfiú a kerékpárját vitte ki a házuk kertjéből, amikor a szomszédban lakó rokonainál tartott két kutya rátámadt. A gyerek mindkét combján, lábszárán, valamint arcán és hasán vannak harapásos sérülések.

Nyilvános Gyurcsány stábjának fizetése

Kérésre közölnie kell a Miniszterelnöki Hivatalnak (MEH) a Gyurcsány Ferencet segítő stáb tagjainak fizetését – ezt Péterfalvi Attila adatvédelmi biztos írta az Origo internetes portál megkeresésére. Az Origo panaszosként fordult az adatvédelmi biztoshoz, miután a MEH többszöri kérés után sem adott tájékoztatást az üzleti szférából átcsábított PR-szakértők és az új kormányszóvivő juttatásairól.

Illegális húsüzem a bezárt strandon

Újabb illegális húsüzemet fedeztek fel Budapesten. A húsüzem egy elhagyott, korábban bezárt strand területén mqködött. A higiéniai minimumot sem teljesítették a különböző húskészítmények előállításakor. Mintegy 3 tonnányi húst és húskészítményt foglaltak le.

Kulcsár hallgat

Kulcsár Attila nem tett vallomást pénteken Bácskai János, a maffiaellenes központ korábbi vezetőjének hivatalos személyként elkövetett bqnpártolás és gondatlanságból elkövetett államtitoksértés miatt indult büntetőperében. Arra hivatkozott, hogyha a váddal kapcsolatosan nyilatkozik, akkor önmagát is bqncselekménnyel vádolja. (mti)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikeres szegediek az országos médiában

Három Szegedről elszármazott médiaszemélyiség történetén keresztül bizonyítjuk a tételt: földieink… Tovább olvasom