Délmagyar logó

2016. 12. 04. vasárnap - Borbála, Barbara -5°C | 4°C

Tizennyolcmillió a Diákhitel2 kamattámogatására

A Nemzetgazdasági Minisztérium fejezetét érintő, azonnali határidejű átcsoportosításról szóló határozat a Magyar Közlöny szerdai számában jelent meg.
Tizennyolcmillió forint felhasználását hagyta jóvá a kormány a Diákhitel2 konstrukció kamattámogatásának biztosítására a 2011. évi kötelezettségvállalással nem terhelt maradványok további intézkedésig fel nem használható összegéből.

A Nemzetgazdasági Minisztérium fejezetét érintő, azonnali határidejű átcsoportosításról szóló határozat a Magyar Közlöny szerdai számában jelent meg.

Olvasóink írták

  • 1. igazságkereső 2012. december 13. 09:02
    „Lehet, hogy el kellene végre jutni oda, hogy mindenki normális fizetést kapjon! Ideje lenne végre felhagyni azzal a szocialista-paternalista szemlélettel, hogy alacsony béren foglalkoztatjuk a dolgozókat, hogy eleve hitelek felvételére kényszerítsünk mindenkit, mert ugye az nem titok: a jelenlegi és a közel-múltból örökölt fizetési szintek csak "hideg vízre" való, abból megélni nyilvánvalóan nem lehet! Normális fizetésre van szükség és nem hitelek felvételére, hogy aztán fizethetetlenség miatt jöjjenek a gátlástalan és törvényt nem ismerő végrehajtók, leánykori nevükön: a hiénák!! Eljut egyszer a mi társadalmunk is az európai szintű fizetésekhez, vagy csak az európai szintű adózás marad meg az uniós csatlakozásunkból?!!!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

OMSZ: lefújva a kétmilliárdos mentőtender

Azért nem hirdettek nyertest, mert a legelőnyösebb ajánlatot benyújtó is nagyobbösszeget jelölt meg,… Tovább olvasom