Délmagyar logó

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 18°C Még több cikk.

Több helyen is időközi választásokat tartanak vasárnap

Négy helyen tartanak időközi választásokat vasárnap. A fővárosban, Ferencvárosban parlamenti képviselőt, Pest megyében, Fóton polgármestert, Nagymaroson polgármestert és képviselőtestületet, a Baranya megyei Marázán pedig szintén polgármestert választanak.
Ferencvárosban a mostani már az időközi választás második fordulója lesz. Két hete, vasárnap a szeptember közepén lemondott Gegesy Ferenc utódjáról próbáltak dönteni, sikertelenül. A forduló az alacsony részvétel miatt lett érvénytelen. A szavazásra jogosultak több mint 50 százalékának kellett volna voksolnia az érvényességhez, de 25,9 százalékuk vonult az urnák elé.

A Pest megyei Fóton polgármesterre, Nagymaroson pedig polgármesterre és a 11 tagú képviselőtestületre is voksolhatnak. Baranya megyében Marázán szintén polgármestert választhatnak a település lakói.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Apja ölhette meg a holtan talált gyermekét

A boncolás szerint bűncselekmény áldozata lett az a kisgyermek, akinek apja később autóbalesetet szenvedett Dunaújvárosnál. A rendőrség szerint a férfi összefüggésbe hozható a gyermek megölésével. Tovább olvasom