Délmagyar logó

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

Többen rosszul lettek az ünneplő tömegben

Budapest - Több embert is a helyszínen lévő mentősöknek kellett ellátniuk, mert rosszul lettek a Magyar Nemzeti Múzeum előtt összegyűlt több mint húszezres ünneplő tömegben kedd délelőtt.
A Múzeum körúton több mint húszezer ember hallgatta Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédet, melyet az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc 163. évfordulója alkalmából mondott a Magyar Nemzeti Múzeum lépcsőjén.

Az ünnepi ruhába öltözött emberek sokszor kísérték tapssal Orbán Viktor beszédét. A legnagyobb tapsot akkor kapta a kormányfő, amikor azt mondta: senkitől nem tűrnek kioktatást, és mindenkitől elvárják, hogy Magyarországnak és a magyaroknak megadja a kijáró tiszteletet.

A beszéd után a közönség "Viktor, Viktor" skandálással ünnepelte a szónokot, majd a tömeg nagy része elindult, bár a múzeum előtt még folytatódott az ünnepi műsor.

Olvasóink írták

 • 4. ALBERT 2011. március 15. 13:10
  „Sok beszédnek sok az alja.”
 • 3. Moolnaar 2011. március 15. 12:55
  „Vezérunk hozta a szokásos demagóg formáját! És még midig sokan vannak, akik nem látnak a színfalak mögé! Ennyibarmot egyrakáson...”
 • 2. queenmargareth 2011. március 15. 12:34
  „sokan nem bírják a szemtelen hazugságot. 20 ezren, tán népszámlálás is volt?”
 • 1. queenmargareth 2011. március 15. 12:34
  „sokan nem bírják a szemtelen hazugságot. 20 ezren, tán népszámlálás is volt?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Moziba kerül Kocsis Ágnes Pál Adrienn című filmje

Csütörtöktől kerül a mozik műsorára Kocsis Ágnes fesztiváldíjas alkotása, a rendező által belső road movie-nak titulált Pál Adrienn című film. Tovább olvasom