Délmagyar logó

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Tokaji kifli

Hozzávalók:

30 dkg liszt, 20 dkg vaj, 3 tojássárgája, 20 dkg porcukor, 3 tojásfehérje, baracklekvár.

30 dkg lisztet, 20 dkg vajat és 3 tojássárgáját összegyúrunk, és körülbelül 4 milliméter vastagra kinyújtjuk.

Egyenletesen rákenjük a 3 tojásfehérjéből és 20 dkg porcukorból vert habot.

Pogácsaszaggatóval félholdformákat szaggatunk belőle és megsütjük. Ha kihűlt, baracklekvárral összeragasztjuk.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A történelem írásbelikkel folytatódik szerdán az érettségi

A történelem írásbeli vizsgákkal folytatódik szerdán az érettségi. A diákok emelt és középszinten… Tovább olvasom