Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Tom Cruise arab esküvője

Tom Cruise óriási giccsceremónia keretében akar egybekelni szíve választottjával.

A 43 éves Tom Cruise amerikai filmszínész óriási giccsceremónia keretében akar egybekelni szíve választottjával, a 26 éves Katie Holmesszal. 

A Világok háborúja című filmből is ismert sztár akkor határozta el ezt, amikor szabadságát töltötte egy mexikói luxushotelben. Ott először nagyon feldühödött, amiért nem kapta meg az elnöki lakosztályt, azt ugyanis már korábban egy amerikai jegyespár foglalta le. Aztán amikor első mérge elszállt, nagy érdeklődéssel figyelte az ünnepség eseményeit. 
Az amerikai jegyespár a tengerparton fogadott örök hűséget  egymásnak, háromszáz mezítlábas vendég jelenlétében. Ezután az ifjú pár és a násznép 500 gyertyával megvilágított ösvényen egy lila fényárban úszó várba vonult, amelynek belső részét „arab templommá"  dekorálták. Az esküvői torta ötemeletes volt. Az örömanya több mint egymillió dollárt (200 millió forint)  fizetett az egész ceremóniáért. 

Illetékesek úgy tudják, Cruise máris adott az esküvő rendezőjének egy biankó csekket annak biztosítására, hogy az ő esküvőjük legalább olyan pompás legyen, mint amilyet ő látott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elégedettek

Olimpia

A NOB szemlebizottsága befejezte kínai látogatását, s a testület vezetője,… Tovább olvasom