Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Tomcat megnevezte a kurucinfo szerkesztőit

Polgár Tamás (Tomcat) megnevezte a kurucinfo szélsőséges portál állítólagos főszerkesztőjét és két szerkesztőjét a blogjában. Egyikük cáfolta, hogy köze lenne a portálhoz.
Az egyik állítólagos szerkesztő cáfolta, hogy bármilyen köze lenne a portálhoz. A férfi azt mondta, hogy korábban több helyen is megjelent ilyen feltételezés, és többször pert nyert ez ügyben. Tomcat ellen is jogi lépésekre készül - számol be a szoljon.hu.

"Tomcat pálfordulása finoman szólva is érdekes" - tette hozzá.

Polgár Tamás azután hozta nyilvánosságra az állítólagos főszerkesztő és a szerkesztők nevét, hogy csütörtökön egy őt bíráló cikk jelent meg a kurucinfo portálon.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök tavaly augusztusban kérte Takács Albert akkori igazságügyi minisztertől, hogy vizsgálja meg, milyen alkotmányos eszközök állnak rendelkezésre az USA-ban regisztrált portállal szembeni fellépésre. A honlap idén nyáron leállt, a magyar hatóságok kérésére, majd augusztusban újraindult.

A Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) továbbra is minden törvényes eszközzel fellép a kurucinfo működtetése ellen.

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. k.elvis 2008. november 22. 18:27
  „Azért a kurucinfo legalább arra jó,hogy megtudjuk belőle,hogy a hatalom,a média,a művészvilág stb. 95%-a zsiráfok által uralt.Amiről az emberek nagy részének fogalma sincs.”
 • 20. dblaci 2008. november 22. 16:09
  „"A Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) továbbra is minden törvényes eszközzel fellép a kurucinfo működtetése ellen. "

  Tegyük hozzá, hogy messze nem csak törvényes eszközzel. Rengeteg leleplezett titkosszolgálati bomlasztásról lehet ma már tudni, pl. Magyar Jelen rendszeresen közli eseket. Ezek teljesen törvénytelen eljárások, konkrétan bűncselekmények, és ezeket a titkosszolgálatok politikai parancsra követik el.”
 • 19. aranka2 2008. november 22. 09:24
  „Conquer, én maradok, mert nekem ez a hazám. Ha meg annyira nem tudod elviselni azt, aki szerint nem úgy kerek a világ, mint szerinted, húzz el te ahová akarsz, vagy ahol befogadnak.”
 • 18. Nostradamus 2008. november 22. 08:21
  „Utálom már a szót is hogy "szélsőséges". A jelenleg regnáló kormány és hívei úgy használják, ahogy nekik tetszik. Azaz szélsőséges az, amit ők annak tartanak. És honnan tudják, hogy nekik van igazuk? Isteni kinyilatkoztatást kaptak? Mert szerintem meg ez a libsi társaság a szélsőséges az összes médiájával együtt. Nézőpont kérdése.”
 • 17. maci52 2008. november 22. 07:52
  „Elvtársak és elvtársnők,hamar felejtetek,Cseke László és a Szabad Európa rádió hallgatásáért kötelet adtatok,pedig utólag kiderült,igazuk volt.Akkor miért veritek a nyálatokat?A mai magyar vezetők 90%-a mind kommunista volt,akkor hol a rendszer válltás???”
 • 16. smalltown 2008. november 22. 00:36
  „na, mikor kezdtek mar el ciganyozni? Zsidozas ciganyozas... a la kurucinfo. Elkeserito:(( Meg a ti beszukult fekete-feher vilagotok is!”
 • 15. Conquer 2008. november 21. 23:14
  „aranka2

  és ezzel a hosszú élettapasztalattal nem akarsz kivándorolni? Mondjuk Izraelbe vagy valahová, ahol ezt a liberális dumádat jó néven veszik... A Hírszerző szélsőbalos uszításai nem zavarnak? Azok micsodák? Anarchisták? Vagy judeobolsevikok? A kurucra szükség van, mert sokszor ők írnak meg olyan dolgokat, amiket a média elhallgat. Ettől ez még nem uszítás... A világ pedig fekete vagy fehér...”
 • 14. aranka2 2008. november 21. 23:03
  „Belabacsi, jól érzem magam. Mint ahogyan abban is biztos vagyok, hogy te is jól érzed magad, amikor jól odaszólhatsz az olyankonak, mint én vagyok, aki egészen másképpen gondolkodik némely dolgokról, mint te. Pici különbség, hogy azért én téged is normálisnak tartalak. Hidd el, a világ nem fekete-fehér - ezt a hosszú élettapasztalat mondja belőlem”
 • 13. belabacsi 2008. november 21. 22:38
  „arinka te jol érzed m,agad?nem mondod komolyan? sztem meg a kormany szélsöséges de nagyon!köze nincs a demokráciához,kordonokat huz maga elé -röhelyj.”
 • 12. aranka2 2008. november 21. 22:17
  „Amikor Rákosi idejében a kommunisták irtották egymást, az jó volt. Most, hogy a szélsőjobb is elkezdte egymást fikázni, kezdem jól érezni magam. Amúgy a kurucinfo nevű gyalázatos banda ellen minden jóérzésű magyar embernek fel kell lépnie, az természetes. Van ugyanis különbség a konzervatív, polgári értékek és a mocskolódó náci banda között. Sőt! Kettejük között van a jobb oldalon a demokrata és parancsuralmi közötti választóvonal.”
 • 11. belabacsi 2008. november 21. 21:33
  „kisvaross,ö már régota poloárus :) molotov,igazad van!”
 • 10. belabacsi 2008. november 21. 21:30
  „kb 20 szavazatot vesz el ,a kötélhuzáskor láthattuk mekkora tömeg jelent meg ott .”
 • 9. smalltown 2008. november 21. 21:20
  „forradalomert??:))) Itt tartasz meg molotov??

  Mar a Tomcat sem igazi hos nektek? Eddig annyira szerettetek, olyan hoseiesen mondta ki az igazsagot (molotov koktelokkal koritve..... Most aztan hirtelen poloarus lett belole!:)) Celebek sorsa.....:)
  (amugy meg szanalmas az egesz bagazs, krucostol egyutt!)”
 • 8. molotovkoktél 2008. november 21. 19:15
  „Nehogy már a pólóárus fikázza Budaházyt ,Toróczkait meg a kurucot, azért ők valamivel többet tettek a forradalomért, mint Tompika. Amúgy nem szeretem a provokátorozást, de szerintem a Maszop/Zsidesz bagázsnak igen hasznos Tompi meg a ZP, szavazatot vesz el a Jobbiktól, megosztja a radikális oldalt...na ja, és mint tudjuk, az "Oszd meg és uralkodj"régi zsidó taktika...szal gyanús már ez egész.”
 • 7. tahoszegedi 2008. november 21. 18:42
  „Sejthettem volna, hogy nagytudású Logaritmus barátom lesz az első aki belepofázik.
  Itt nem celebkről, meg Tomcatről van szó barátom.
  Arról, hogy ma Magyarországon aki kimeri mondani az igazságot, vagy csak megpróbál afelé tendálni az a rendszer ellenségének tekintendő, vagy rasszista, nácista, antiszemita.
  Látom azért neked is ott lóg a végtagjaidon a zsinór :-)”
 • 6. pickup 2008. november 21. 18:32
  „miért eddig nem írt furcsákat, belabacsi?”
 • 5. belabacsi 2008. november 21. 17:20
  „ez mar spicliskedes.tomcat oldala törölve végleg!nagyon furcsakat ir mostanaban .”
 • 4. sumdaros 2008. november 21. 17:02
  „http://kuruc.info/

  Itt a magyar portál címe.
  Nem titok.”
 • 3. dodó 2008. november 21. 16:56
  „1). tomcat egy féreg!
  2). "A Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) továbbra is minden törvényes eszközzel fellép a kurucinfo működtetése ellen. "
  --megtehetik, hiszen ők is tudják, hogy CIGÁNYBŰNÖZÉS NINCS, tehát ezzel nem kell/nem érdemes foglalkozniuk! Ergo: qrvára ráérnek a kuruc.infot figyelni!”
 • 2. Lenke 2008. november 21. 15:12
  „http://wanted2007.blogspot.com/

  itt már olvashattunk -többek közt- a kurucosokról.
  Nem titok.”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előzetesben a rablást szervező rendőr

A férfi két társát is elfogták, közülük az egyik pénteken szintén előzetesbe került, a másikat házi… Tovább olvasom