Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Tömegszerencsétlenséget is okozhattak volna a gyerekek

Komárom - A rendőrség a hétvégén elfogta - majd koruk miatt el is engedte - azokat a gyerekeket, akik az elmúlt két hétben különböző tárgyakat helyeztek a vasúti sínekre Komárom külső részén. Egy alkalommal betontömböt is raktak a vonat elé, ami akár tömegbalesetet is okozhatott volna, ha a vonatvezető nem veszi észre.
Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a 12 éves fiú és 13 éves társa a hétvégén bukott le. A gyanú szerint Komárom külső részén az elmúlt két hétben többször is azzal ütötték el az időt, hogy különböző tárgyakat helyeztek el a sínekre a Győr-Hegyeshalom felé tartó vonalon. Betontörmeléket dobáltak a sínekre, de volt hogy egy párnát, vagy benzineskannát tettek a vonat elé. Egy alkalommal nagyobb betondarabot is a vágányra tettek. Ez utóbbi akár tömegbalesetet is okozhatott volna, ha a vonatvezető nem veszi észre időben.

A fiúkat elfogták, de mivel kiskorúak, nem indulhat ellenük eljárás. A rendőrség annyit tehetett, hogy értesítette a szüleiket - tette hozzá Léber Gabriella.

Olvasóink írták

  • 2. KolompárRómeó 2008. november 17. 22:18
    „Úgy elkalapálni a szegény szerencsétlen nem büntethető unatkozó jófej fiatalokat, hogy szilánkosra tört két kézzel a végbélrózsáját se érje el pár hónapig azzal a bizonyos papírral. Igaz, akik maguk alá sz@rnak, azoknak ez nem nagy tragédia.”
  • 1. kekeczke 2008. november 17. 20:15
    „c-tipusúak szórakozása”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két magyar film Kairóban

A kedden kezdődő kairói filmfesztivál versenyprogramjában indul Almási Tamás Márió, a varázsló című… Tovább olvasom