Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Tömegverekedés Esztergomban, egy sérült

Harmincan-negyvenen verekedtek össze szombat este Esztergomban, a Mikszáth Kálmán utcában, a bejelentők szerint egy lövés is eldördült - tájékoztatta szombaton a rendőrség az MTI-t.
A helyszínre érkező járőrök intézkedése után egy sérültet kórházba szállítottak, de az elsődleges adatok szerint nem találtak lövésre utaló nyomokat - tette hozzá Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom megyei főkapitányság sajtóreferens. A rendőrség szerint két rivális társaság került összetűzésbe, az egyik csoport azonban a hatóság megérkezése előtt eltávozott a helyszínről.

Olvasóink írták

44 hozzászólás
 • 44. novaklaszlo56 2009. november 21. 00:19
  „Barkzso (39)!
  Saját kardodba dőltél az - egyébként helyes és pontos - meghatározás idézésével. Sebaj! Így tanulunk mind.”
 • 43. Léni 2009. szeptember 18. 14:40
  „35.tótkomlósi! A rendőrség ellehetetlenitését először is a jobbikos "naccsága" vitte tökélyre! Ezt az
  ocsmánykodást a mai napig nem fejezte be, ennek eklatáns példája a minapi brüsszeli leszereplése!
  Nagyon helyes, szerepeljen, mutassa meg az igazi énjét Brüsszelben , legalább tudják kivel és kikkel állnak
  szemben. Lejáratta ismét M.O.-ot! Normális ember igy nem viselkekdik!”
 • 42. KolompárRómeó 2009. szeptember 14. 08:29
  „Felháborító! Miért nem lehet a saját kultúrájukat űzni hagyni? <moderálva>”
 • 41. Lacas 2009. szeptember 13. 15:01
  „Az ilyen esetekben a tolerancia jegyében és a kirekesztés gyanújának legkisebb mértékének is az elkerülése végett TILOS beavatkozni a hátrányos helyzetű,elnyomott kisebbségek ügyeibe!Biztos lehet benne mindenki,hogy a roma kultúrának megfelelően kiegyezett volna a két fél és a még életben maradt- remélhetően igen csekély számú -résztvevő békésen távozott volna a helyszinről”
 • 40. Lacas 2009. szeptember 13. 14:51
  „A kommandósok minek avatkoztak közbe? Fel kell jelenteni őket tömeges szabadságjogok megsértése miatt amit súlyosbit,hogy kisebbségek ellen követték el.(magyarok ellen természetesen nem érvényes egyik ilyen jogszabály sem)És természetesen a rasszizmus is megállja a helyét jelen esetben.Minimum 10 év minden kommandósnak és fejenként 5-5 milliós kártérités minden kisebbséginek!”
 • 39. barkzso 2009. szeptember 13. 13:58
  „Te gyengeelméjű flex, ugyan olyan rasszizmus amit te művelsz a jobbikkal és a gárdával szemben mint amivel őket vádolod.
  Szerény képességeid dacára ezt már felfoghatnád végre.

  "A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi és politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között - feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján - hierarchiát állít fel."

  Forrás: Wikipédia”
 • 38. gerbera 2009. szeptember 13. 13:52
  „Cigány bűnbandák háborúztak egymással Esztergomban

  Több, mint negyven cigány esett egymásnak szombaton Esztergomban. A helyiek szerint a várost és környékét uraló cigány maffiák estek egymásnak, miután jól elszórakoztak a közpénzből megvalósított Roma és Esélyegyenlőségi Fesztiválon. A Széchenyi téren szombat délután különböző tartott kulturális rendezvények megteremtették az alaphangulatot a balhéhoz, a Váradi Roma Café műsora után meg elszabadult a pokol. Miután a magyarok időben haza menekültek az utcákról, a cigány bűnözők csak egymásba tudtak belekötni.

  Alig egy hete negyven kommandósnak kellett közbeavatkoznia, hogy Esztergom-Kertvárosban helyre álljon a cigány bűnözők által felforgatott rend.legyen. Ahogy akkor, úgy most is cigányok balhéztak, ám ezúttal Esztergomban, a Mikszáth Kálmán utcában, ahol a környékbeliek szerint még lövések is dördültek. Léber Gabriella, a megyei főkapitányság sajtóreferense természetesen nem merte elismerni a napnál is világosabb tényt: az Esztergomot terrorizáló cigány bűnözők számlájára írható ez az eset is.

  Az MTI arról ír, hogy a rendőrség szerint két rivális bűnbanda került összetűzésbe, az egyik csoport azonban a hatóság megérkezése előtt távozott a helyszínről.”
 • 37. flexsnake 2009. szeptember 13. 12:50
  „Aham, hagyni őket. Csak ezzel az a probléma hogy szétverik a berendezést , tönkre vágnak mindent amit aztán az adódból vagy magánszemélyek saját pénzéből hoznak rendbe. Muszáj közbeavatkozni.Bár ilyenkor előszőr kiraknám a jobbikosokat rasszista táblával a nyakukban, egyék meg amit főztek :D”
 • 36. gerbera 2009. szeptember 13. 12:46
  „Ugyan kik is lehetnek ,mint cigány bandák ,ki kellene írni, nem takargatni a cigánybűnözést.Tegnap mondta az egyik ismerősöm,hogy Szentesen az egyik réti tanyát éjszaka kipakolták a cigányok,landesz libákat és más aprójószágokat ,szerencsére a nagy disznókat nem szúrták le,,,,,,”
 • 35. tótkomlósi 2009. szeptember 13. 11:48
  „13 nak!

  Teljesen egyetértek veled!

  Ezt csak nálunk lehet megtenni, hogy a rendőr rá se nézhet a randalírozóra, mert rögtön szalad az ombusmanhoz, és dádá a rendőrnek!

  Más országokban, az UNIÓN BELÜL IS, úgy elverik az ilyeneket, mint buzi a farkát!”
 • 34. Horton 2009. szeptember 13. 11:42
  „Ugye nem cigányok voltak.......de, ha mégis, akkor hagyni kellett volna őket kibontakozni.......sőt!!!”
 • 33. nanemaaa 2009. szeptember 13. 11:34
  „"az egyik csoport azonban a hatóság megérkezése előtt eltávozott a helyszínről."
  Nyilván sietniük kellett, hogy le ne késsék az enyingi vonatot.”
 • 32. comet 2009. szeptember 13. 11:24
  „29. a cikk egy nulla, és csak találgatásra és feszültség keltésre jó, mivel nem derül ki belőle hogy mondjuk politikai összeröffenés történt a helyi MSZP és SZDSZ szimpatizánsok között, vagy csak az Esztergom SC szurkolói randalíroztak, esetleg a katolikus gimnázium tanulói verekedtek össze a református gimnázium tanulóival, vagy netán két cigánycsalád esett egymásnak...”
 • 31. turulvedo 2009. szeptember 13. 11:10
  „rosz mari,majd jövöre mi irjuk LOL”
 • 30. Yossarian 2009. szeptember 13. 11:00
  „dehogy cigánybűnözés.
  csak a raffael, és a kolompár familiía tartott csapatépítő tréninget.”
 • 29. Rosmary53 2009. szeptember 13. 10:58
  „Ami történt, az a száraz tény néhány sorban. A commenteket élvezet olvasni, kár hogy nem ti írjátok a DM híreit. És ezt komolyan mondom.”
 • 28. Titanilla 2009. szeptember 13. 10:57
  „Tényleg az APEH-nek kellene utána nézni! Ki látta a TV-ben a nagy cigánylagzit? Azt hiszem nagyon jó volt a bodza és csiga termés. Másból nem tellett volna ekkorra murira. Esetleg a segilyt is hozzátették?”
 • 27. comet 2009. szeptember 13. 10:52
  „a cigány bűnözés egyik fajtája a besurranásos és egyéb lopások mellett a csoportosan elkövetett garázdaság (nem politikai jellegű). Ezek olyan sajátságok amire a rendőrségnek külön fel kell készülni. A titkololózós cikkekel az a baj hogy elbizonytalanítják a közvéleményt. Mert mi van akkor, ha nem cigányok voltak az elkövetők. Egyrészt alaptalanul lesz vádolva a cigányság, másrészt olyan új jelenség lehet (bandásodás- a cigányoknál a tömeg családi alapon szerveződik elsősorban) kialakulóban amire nem árt felkészülni.
  A tájékoztatásnak pontosnak kell lenni, mert a ködösítéssel csak zavart okoz.”
 • 26. barkzso 2009. szeptember 13. 10:08
  „Esélyegyenlőségi nap: 30-40 cigány balhézott Esztergomban
  2009. szeptember 12. 22:04

  MNO
  Egy harminc-negyven fős roma társaság balhézott szombat este Esztergomban a Kemma.hu Komárom-Esztergom megyei hírportál információi szerint.

  Alig egy hete negyven kommandósnak kellett közbeavatkoznia, hogy Esztergom-Kertvárosban csend legyen. A Kemma.hu információi szerint ahogy akkor, úgy most is romák balhéztak, ám ezúttal Esztergomban, a Mikszáth Kálmán utcában, ahol a környékbeliek szerint még lövések is dördültek.

  Az értesüléseket, miszerint ismét romákkal gyűlt meg a rendőrség baja, Léber Gabriella, a megyei főkapitányság sajtóreferense nem erősítette meg. Azt viszont elmondta, hogy több bejelentés is érkezett, a harminc-negyven fős társaság egyik tagját pedig kórházba kellett szállítani, feltehetően ütés okozta sérülések miatt. - A bejelentések között valóban volt olyan, ami lövésekről számolt be, erre utaló információnk aznban nincs. A rendőrök jelenleg is a helyszínen tartózkodnak, folyik az adatgyűjtés - tette hozzá Léber Gabriella.

  Esztergomban pénteken és szombaton Roma és Esélyegyenlőségi Fesztivált tartottak, a Széchenyi téren szombat délután különböző kulturális műsorok voltak, este pedig a Váradi Roma Cafe lépett fel - írta a Kemma.hu.”
 • 25. Szodabikarbona18 2009. szeptember 13. 10:04
  „:)))”
44 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálra gázolt a HÉV egy férfit Csepelen

A helyszínen életét vesztette az a 65 éves férfi, akit elgázolt a HÉV Csepelen, a Szent Imre téren -… Tovább olvasom