Délmagyar logó

2017. 04. 28. péntek - Valéria 14°C | 23°C Még több cikk.

Torlódás volt a Széll Kálmán térnél - galéria

A budapesti tér Krisztina körúti szakaszán illegális útbontás és sávlezárás történt.
Megszűnt a Széll Kálmán térnél a Margit körút és a Szilágyi Erzsébet fasor felől az Attila út irányába a hétfő reggel óta fennálló forgalmi akadály - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn a honlapján.

A gyors munkának köszönhetően a Margit körút és a Szilágyi Erzsébet fasor felől az Attila út irányába a forgalom a Széll Kálmán tér felújítása alatt érvényes rend szerint haladhat - írták.

A BKK hétfő reggel közleményben tudatta az MTI-vel, hogy a Széll Kálmán tér Krisztina körúti szakaszán illegális útbontás és sávlezárás történt.

Korábban írtuk:

A Széll Kálmán tér Krisztina körúti szakaszán illegális útbontás és sávlezárás történt, ez a Margit körút és a Szilágyi Erzsébet fasor felől az Attila út irányába tartó forgalmat jelentősen korlátozza - közölte a BKK az MTI-vel hétfőn reggel.

A közlemény szerint a Budapesti Közlekedési Központ már vasárnap 16 órakor észlelte az illegális útbontást és sávlezárást. A BKK Zrt. azonnal felvette a kapcsolatot a kivitelezővel (SADE) és kérte a hétfő reggel 6 órára történő helyreállítást, a forgalomkorlátozás megszüntetését, de a kivitelező jelezte, hogy a kérést nem tudja teljesíteni.

Torlódás Budapesten a Széll Kálmán térnél. Fotó: MTI (galéria)

A BKK ezt követően 20 órától a BKK Közúttal a helyszínen vizsgálta meg a BKK Közút eszközeivel történő helyreállítás lehetőségét, azonban a munkaárok mérete ezt nem tette lehetővé.

Azonnali beavatkozásként csak a forgalomtól elzárt terület minimalizálására, illetve a Csaba utcai jelzőlámpás csomópont kismértékű módosítására volt lehetőség, amit a BKK és a BKK Közút még vasárnap este elvégezett.

A Budapesti Közlekedési Központ mindent megtesz, hogy a forgalom akadályoztatása a lehető leghamarabb megszűnjön - áll a közleményben.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Kiszámíthatóbb és tervezhetőbb lesz a tankönyvellátás˝

Ősztől a tankönyvek 20 százalékkal olcsóbbak lesznek, és egy tankönyvcsomag átlagosan 12 ezer… Tovább olvasom