Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 24°C Még több cikk.

Tóth Miklósné Jolika

Kategória: általános iskolai tanár

Név: Tóth Miklósné, Joli néni
Rábapatonai Általános Iskola

Jelölő: Papp Anett, Bognár Bianka, Burján Petra
Indoklás
A rábapatonai általános iskola 6. osztályos tanulói vagyunk. Szeretnénk jelölni Tóth Miklósné, Joli néni matematika és Kertainé, Ilike néni történelem és irodalom szakos tanárnőinket a Kisalföldben indított új kampányban. Sok jó tulajdonságai közül kiemelnénk: őszinteségét, tiszteletreméltó türelmét. Jóban, rosszban mellettünk áll. Bármilyen kérdéssel fordulhatunk hozzá. Már most is sokat köszönhetünk neki. Nemcsak tanárként, hanem emberként szeretjük és tiszteljük őt.
Sok sikert kívánunk neki a tanári pályán és az életben egyaránt!

Kedves Olvasónk!
Ha Ön is úgy gondolja, hogy bármelyik jelöltet szívesen támogatná  szavazatával illetve jelölné valamelyik kategóriába, akkor nem kell mást tennie mint a tanar@kisalfold.hu e-mail címre elküldenie annak a tanárnak a nevét, akire szavazni szeretne (vagy jelölni), és természetesen az Ön nevét és telefonszámát, hogy éresíteni tudjuk ha Önre mosolyog a szerencse. Örömmel vennénk ha szavazatát ill. jelölését röviden néhány sorban megindokolná.

További részletek a kampányról itt >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tatárföldön Rába-futóművel

– Az idei évre kedvezőek a kilátásaink az egykori Szovjetunió utódállamaiban, ahol három év alatt a négyszeresével tudtuk növelni eladásainkat – fogalmazott a Kisalföldnek adott interjújában Pintér István, a Rába Járműipari Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság elnök-vezérigazgatója. Minőség szempontjából eltűntek a különbségek kelet és nyugat között. Tovább olvasom