Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Tovább gyűrűzik a lejárató kampány

A Munkáspárt két politikusa egy-egy nyilatkozatot juttatott el szerkesztőségünkhöz .
A Munkáspárt két politikusa egy-egy nyilatkozatot juttatott el szerkesztőségünkhöz a párt múlt pénteki sajtótájékoztatójáról lapunk szombati számában megjelent, „Kommunisták támadják Kovacsics Imrét" című cikkre reagálva. Sipőcz Sándor megyei elnök a Munkáspárt megyei vezetése nevében elhatárolódott a leírtaktól. „Pártunk nem lépett semmilyen szövetségre a cikkben említett szerveződéssel, és nem is vállalunk velük semmilyen közösséget. Nem vizsgálódtunk, és nem foglalkozunk a polgármesterjelöltek életével, tevékenységével. Markó Gábor, a párt győri alelnöke csak magánvéleményének adhatott hangot" – áll a közleményben.

Markó Gábor – aki együtt tartotta az ominózus sajtótájékoztatót Maslov Péterrel, a Magyar Kommunista Megújulás Mozgalom vezetőjével, és a helyszínen nem jelezte, hogy az elhangzottakkal nem ért egyet – ugyancsak nyilatkozatot küldött lapunkhoz. „A Munkáspárt és a Kommunista Megújulás Mozgalom két külön szervezet, sem választási, sem egyéb szövetség nincs köztünk.

Ami közös bennünk, hogy ugyanazon ideológia mentén politizálunk, és a Munkáspárt önkormányzati képviselőjelölt-jelöltjei közt volt Maslov Péter, a KMM vezetője. A Munkáspárt elhatárolódik a Kovacsics Imrét és a többi polgármesterjelöltet elemző szórólaptól. Annak készítését és terjesztését csak a Kommunista Megújulás Mozgalom vállalta magára" – írta Markó Gábor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Federer triplázott

Tenisz

A svájci Roger Federer nyerte a férfi egyest az év utolsó tenisz Grand… Tovább olvasom