Délmagyar logó

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 11°C | 23°C Még több cikk.

Tovább lehet pályázni

Meghosszabbítja a civil szervezetek számára kiírt pályázatát a munkaügyi minisztérium. A tárca a „Nonprofit szektorbeli munkavállalás” elősegítését szolgáló országos foglalkoztatási program megvalósítására hirdetett pályázatot.
A Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium által meghirdetett foglalkoztatási programra beadható pályázatok beadási határideje január 26-án lejárt. A nagy érdeklődésre való tekintettel a leadási határidőt a tárca február 9-ig meghosszabbította.

A minisztérium sajtóosztálya arról tájékoztatta a Kisalföldet, hogy a pályázati dossziék postai úton, telefonon, illetve személyesen igényelhetők a munkaügyi központokban, letölthetők a www.fmm.gov.hu, valamint a www.afsz.hu weboldalakról. A pályázat további feltételei az eredeti felhívásnak megfelelően változatlanok maradnak. A már beadott pályázatok kiegészítésére (létszámbővítésre) az új határidőig lehetőség van.

A programra eddig 1094 köztisztviselő jelentkezett, az eredetileg megadott határidőig pedig 200 nonprofit szervezet nyújtotta be pályázatát. Leginkább gazdasági, pénzügyi, menedzseri, szociális titkársági, képzési szervezői munkakörökbe keresnek munkavállalókat. A munkaügyi miniszter a nonprofit szervezetek február 9-ig beérkezett pályázatairól a hónap vége felé dönt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több a hajó

Bár a bősi vízi forgalom évről évre növekszik, máig nem érte el a kilencvenes évekbeli jugoszláviai… Tovább olvasom