Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 18°C Még több cikk.

Traktorok az utakon

Az autósoknak érdemes óvatosabban közlekedniük, mert a traktorok a főutak forgalmát lassíthatják.
A rendőrség több mint háromszáz munkagépre számít a mai agrárdemonstráción. Az autósoknak érdemes óvatosabban közlekedniük, mert a traktorok a megye főútjainak forgalmát is jelentősen lelassítják. A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Országos Szövetsége országos demonstrációt tart a hét elején. Ennek során – ahogy arról szombati és vasárnapi számunkban részletesen beszámoltunk – a gazdák ma traktorjaikkal a fővárosba vonulnak.

Az egyik konvoj Kópházáról indul reggel fél nyolckor. Kapuvárra fél kilenckor, Csornára fél tíz-tíz óra körül érkezik a 84-es, majd a 85-ös főúton. A további tervezett időpontok: döri elágazás 10 óra 10 perc; Enese 10 óra 45 perc; Elvis-park fél 12; Pihenő vendéglő dél; Gönyű fél egy. A Vas megyei gazdák szintén a megyén haladnak át. Pk a 86-os főúton haladva 10 órakor Csornán csatlakoznak a már ott lévőkhöz.

Külön menet indul a 83-as főúton Pápáról fél 8-kor, valamint a 82-es és a 81-es főutakon Győrbe az ETO-stadionhoz. (Az időpontok az időjárás és egyéb körülmények miatt változhatnak.) Traktorokra lehet számítani délelőtt Mosonmagyaróvár felől a 86-os és az 1-es főúton, valamint a szigetközi úton is.

A rendőrséget a szervezők úgy tájékoztatták, hogy Veszprém megyéből 30, Vasból 60, megyénkből 250 traktor várható. A konvojokat rendőrségi autó vezeti fel és zárja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

KIFESTŐK/Hello Kitty!

A nagyításhoz kattintson a képrészletekre - ezután könnyedén kinyomtathatja a… Tovább olvasom