Délmagyar logó

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -4°C | 3°C Még több cikk.

Tréning a kamarában: projektkezelés számítógéppel

Az „MS Projekt használata a projekttervezésben” címmel két napos tréninget szervez november 10-11-én a kamara.
A tréninget ajánljuk mindazon kis- és középvállalkozóknak, cégvezetőknek, pályázatíróknak, menedzsereknek és munkatársaiknak, akik az Ms Office programcsomagot alapszinten kezelik, a projekt dokumentálását, tervezését, az erőforrások optimalizálását számítógépes segítséggel kívánják megvalósítani. Ugyanis a legtöbb munkahelyen egyre jellemzőbb, hogy a munkafeladatokat, fejlesztéseket, beruházásokat, pályázatokat projektekben tervezik meg és bonyolítják le. A résztvevők megismerhetik azokat a menedzselési elveket és egyszerű gyakorlati példákat, amelyeken keresztül a munkájukat megkönnyíthetik.
Helyszín: kamarai székház, Révai terem (Győr, Szent István út 10/A.) A két napos tréning ára: kamarai tagoknak 5 000 forint + áfa, nem kamarai tagoknak 7 500 forint + áfa.

Az első nap tematikája: a projektmenedzsment alapjai (a projekt fogalma, jellemzői, szerkezete, a projekt hálótervének kidolgozása MPM módszerrel, erőforrások és költségeik); a program felépítése, részei (a munkakörnyezet beállítása, a projekt alapadatainak meghatározása); projektjellemzők (tevékenységek bevitele); aunka a tevékenységekkel (időtartam, kapcsolatok, ütemezés, jegyzetek, ismétlődő tevékenységek, munkafázisok, fix tevékenységköltségek, a projektterv időtartamának vizsgálata, mérföldkövek, határidők).

A második nap tematikája: munka az erőforrásokkal (erőforrások típusai, adatainak  meghatározása, naptár, költségek, erőforrások tevékenységekhez rendelése, erőforrás simítás); nyomon követés (tényleges- és tervadatok, frissítés, csúszásban lévő tevékenységek kezelése, kritikus út); riportok (projektinformációk közzététele, adatcsere más programokkal, gyakorló feladat megoldása, konzultáció).
A tréningről bővebb információ kérhető Csík Adrienn Hajnalka rendezvényszervezőnél, a kamarai székházban (96/520-222).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árusítsanak gyógyszert a benzinkutaknál?

Tovább olvasom