Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Tréning kismamáknak

A győri önkormányzat kismamáknak szervez Anyaság – harmóniában magammal és a világgal elnevezéssel hatrészes tréningsorozatot a győri Rába Hotelben.
Ízelítő a tréningeken feldolgozásra kerülő témákból: önérvényesítő magatartás szülőként és párkapcsolatban, konfliktuskezelési stílusok a családban, stresszkezelés, feszültségcsökkentés, személyiségfejlesztés, önismeret, személyiségtípusok, a pozitív gondolkodás alapja, hatékony kommunikáció, időgazdálkodás, életvezetési tanácsok, a női szerep.
A program módszerei: oldott légkörben, a trénerrel és társakkal aktívan együttműködve, lényegre törő, gondolatébresztő előadások, egyéni feladatlapok, tesztek, páros és kiscsoportos szituációs gyakorlatok, ötletbörzék, viták, szerepjátékok segítik a tanulást.
Időpontja: 2006 novemberében és 2007 első 5 hónapjában 1–1 alkalommal 8 óra (9.00–17.00-ig). A program díja jelképes, alkalmanként 4000 forint, melyben ellátás is van. Tréner: Ferenczi Katalin kismama. A programmal kapcsolatban kérdezni, illetve jelentkezni a 06-20/464-7656-os telefonszámon, illetve a ferenczikata@t-email.hu emailen lehet október 20-ig.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vitatható volt a játékvezetés Bükön

Kézilabda

Audi-ETO II–Marcali 30–27 (16–16) Tovább olvasom