Délmagyar logó

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 35°C Még több cikk.

Tucatnyi első díj kertészkedőknek

Növekszik a dísznövények bűvöletébe esők tábora: az idén már százharmincegyen neveztek a Kertészek és Kertbarátok Győr Városi Egyesülete által szervezett Szép kert – szép környezet pályázatra.

A kertészkedés legalább két szeresen hasznos társadalmi tevékenység – hangoztatta Horváth Béla, a Kertészek és Kertbarátok Győr Városi Egyesületének elnöke a Szép kert – szép környezet tegnapi ünnepélyes eredményhirdetésén.

Környezetünk széppé tétele mellett az egészségre is jótékony hatású. A győri városháza dísztermében tartott rendezvényen a legjobbakat tárgyjutalomban részesítették. A díjakat Magyar Lajos, a Kertészek és Kertbarátok Országos Szövetségének főtitkára adta át. Horváth Béla, a verseny szemlebizottságának elnöke beszámolójában kiemelte: a zömében nyugdíjasok alkotta társaság az idén örvendetes módon több fiatallal is gyarapodott. Sőt, megmérettetésre jelentkezett a megyeszékhely Bisinger-óvodája is: az ügyeskedő kis kezek munkáját a zsűri külön díjjal jutalmazta. Az „éles" versenyben szoros mezőny alakult ki: kereken egy tucat nevező érte el a lehető legtöbb, azaz tíz pontot.

Ők betűrend szerint:
Csete Miklós, Csordás József, Fehér Dezső, Gönye József, Győri László, Hegedüs Endre, Horváth Béla, Horváth Tibor, Kormos Jenőné, Németi József, Pohárnok Pál és Takács Zoltán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Hukkle indul az Oscar-díjért

Pálfi György Hukkle című játékfilmjét nevezi a jövő évi Oscar-díjra Magyarország; a 33. Magyar… Tovább olvasom