Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Tucatnyi jegyzőjelöltet hallgattak meg

A pénteki – szokásos – városházi sajtótájékoztatón bejelentették, hétfőtől működik a lakossági kapcsolatvonal. Erről hétfői számunkban részletesen is beszámolunk, a lényege mindenesetre az, hogy a lakossági kapcsolattartó referens közreműködésével a győriek észrevételei eljuthatnak a polgármesterhez, illetve az illetékesekhez, s a tőlük kapott válaszokat továbbítják a kérdést feltevő(k)höz.

Kérdésünkre, hogy mi lesz azokkal, akik mégis ragaszkodnak a személyes találkozóhoz, Borbélyné Simon Panka referens azt válaszolta: mivel az észrevételek valóban eljutnak az érintettekhez, s garantált a gyors és korrekt válaszadás is, ezért reményeik szerint a telefonálóknak/levélíróknak elfogadható megoldást jelent ez az út. Ezzel együtt előzetes egyeztetést követően lehetőség nyílik a személyes találkozásra is.
Rákérdeztünk a táskaügyre is (Borkai Zsolt polgármester laptopját és táskáját november első napján lopták el az irodájából – a szerk.), ugyanis épp emiatt szigorították meg a városháza portaszolgálatát és beléptetőrendszerét. Újabb fejlemény ebben az ügyben nincs, a rendőrség továbbra is nyomoz – hangzott a válasz.
Újságírói kérdésre válaszolva Golubkovics Péter kommunikációs vezető beszámolt arról, hogy a jegyzőjelöltek meghallgatása befejeződött, így a győri jegyző személyéről a január 18-i közgyűlésen döntés születhet. Az állás presztízsét jól mutatja, hogy a megyeszékhelyen tizenketten jelentkeztek a jegyzői pályázatra – közülük nyilván egy lesz a befutó.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kezdésnek rangadó

Kosárlabda

Idegenbeli rangadóval indítják az új esztendőt a SMAFC NB… Tovább olvasom