Délmagyar logó

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 12°C | 19°C

Tudomásul veszi Gyurcsányék távozását az MSZP-ben

Budapest – Ha az erről szóló végső döntés megszületik, az MSZP elnöksége tudomásul veszi, hogy Gyurcsány Ferencék kilépnek a szocialista pártból és a frakcióból – mondta Mesterházy Attila csütörtökön újságíróknak.
Megerősítette: Oláh Lajos kész arra, hogy csatlakozzon a Gyurcsány Ferenccel együtt távozni szándékozókhoz, akiknek a száma így eléri a frakcióalakításhoz szükséges tízet.

A pártelnök-frakcióvezető az MSZP székházából távozóban közölte: a volt kormányfővel folytatott egyeztetése megszilárdította azt a meggyőződését, hogy Gyurcsány Ferencék elhagyják a szocialista pártot.

Mesterházy Attila beszélt Oláh Lajossal is, aki a frakcióból egyedüliként nem írta alá az általa kért hűségnyilatkozatot. Szavai szerint a Hajdú-Bihar megyei politikus arról tájékoztatta: ha az Orbán-kormány leváltását segítheti azzal, hogy az új frakcióhoz csatlakozik, akkor ezt ő helyes döntésnek tartja és meg fogja tenni.

Olvasóink írták

  • 1. igazságkereső 2011. október 20. 22:17
    „Megy a helyezkedés mindenki részéről érdemi, a közösség javára végzett munka és érték nélkül nagy pénzekért! Ezt nevezik az MSZP-ben népképviseletnek! Hogy nem sül le a bőr a képükről, a rinocérosz bőre az övékéhez képest szende leánybőr!! Meg szenvedi ezt Magyarország é lakossága rendesen,de miért ver az Isten bennünket állandóan?!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pintér: visszaszorulóban a korrupció

Visszaszorulóban van a korrupciót elősegítő magatartásforma - jelentette ki a belügyminiszter. Tovább olvasom