Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Túl az első megmérettetésen

Mosonmagyaróváron hat lány jutott be a Szépség Határok Nélkül versenyének döntőjébe.

Péntek este Mosonmagyaróváron hat lány jutott be lapunk és a szlovákiai Új Szó közös szépségversenyének döntőjébe. Szabó Szilvia, Csala Marianna, Németh Erika, Kertics Diána, Hajnik Ágnes és Balogh Zsófia került be a tegnapi elődöntőből a győri fináléba, ahol egy személyautó várja majd a végső győztest. A mosonmagyaróvári szépségversenyen fürdőruhában és estélyiben léptek színpadra a lányok.

Tegnap este Mosonmagyaróváron harminckét lány küzdött a hat továbbjutó, s döntőt érő helyért lapunk és a szlovákiai Új Szó közös szépségversenyén. A lányok fürdőruhában és estélyiben léptek színpadra. A rangos megmérettetés első állomására nemcsak megyénkből, de Budakesziről, sőt, a szlovákiai Kassáról is érkeztek versenyzők. Vida István szerkesztőségvezető, a zsűri elnöke megnyitójában kijelentette: szeretné, ha ez a játék is olyan sikeres lenne, mint a legolvasottabb hazai regionális napilap, a Kisalföld.

A Grácia Művészeti Intézet felnőttshow-jának bemutatója után a lányoké volt a színpad. Először fürdőruhában vonultak a zsűri elé, miközben a háttérben lévő kivetítőkön a róluk készült legjobb képeket láthatták. A rokonok, barátok és szülők ovációja után a Győri Nemzeti Színház két művésze, Borbás Erika és Nagy Balázs következett. Az est második felében estélyiben, egyesével léptek színpadra a lányok. Itt már Fábián György szervező-műsorvezető egy kérdést is feltett a szépségeknek.

Mint kiderült, a legtöbben azért jelentkeztek a versenyre, mert szerették volna kipróbálni magukat, vagy vonzó volt számukra a fődíj, a személyautó. Volt, aki Nietzsche-idézettel is készült, egy másik széplány pedig öregkorában szeretné majd megmutatni unokáinak az itt készült képeket. Üde színfoltja volt az estnek a nézőtérről megszólított Vera néni, aki elárulta: folyamatosan végigböngészte a Kisalföldet, figyelte a lányokat, s már az eredményhirdetés előtt megvoltak a tippjei a továbbjutóra.

A mosonmagyaróvári elődöntőben különdíjakat is kaptak a versenyzők. A szponzorok által felajánlott videokamerát a győri Hajnik Ágnes, a női karórát és egy mobiltelefont a dunaszegi Szabó Szilvia, míg egy másik telefont a győri Csala Marianna vihette haza. A viadal legizgalmasabb része, a továbbjutott hat lány nevének kihirdetése csak ezután következett.

Az elsők között a már különdíjas Szabó Szilviát, majd Csala Mariannát szólították, ezt követően a győri Németh Erika következett. A döntőbe jutott még Kertics Diána Rábacsécsényből, a szintén különdíjas Hajnik Ágnes és a győri Balogh Zsóka. Az általuk favorizált versenyzőkért szurkolók azonban még két versenyzőt SMS-ben is beszavazhatnak a döntőbe. A döntős lányok közül Németh Erika színvonalasnak tartotta a tegnapi elődöntőt, s fárasztónak a felkészülést.

Azonban mint mondja, megérte, s szeretne a végső megmérettetésen is jól szerepelni. Kertics Diána jól érezte magát a verseny alatt, s közben nem érezte, hogy a fináléba kerülhet. Úgy véli, ott még több lesz a szép lány, ám szeretné elvinni a győztesnek felajánlott autót. Hajnik Ágnes azt mondta: nagyon izgult, ám a családja a nézőtérről is biztatta. Első versenyéről élményekkel tér haza: a döntőben már egy harmadik helyezésnek is örülne, ám igazából neki is a végső győzelem a célja.


Köszönjük a segítséget a Szépség határok nélkül verseny támogatóinak!

A verseny fődíját, egy új Suzuki Swift személyautót a Suzuki Molnár Csorna jóvoltából adjuk majd át a nyertesnek. Az elődöntő színpadára a hölgyek a Zafira fehérnemű- és fürdőruha-szaküzlet fürdőruháiban léptek a közönség elé. Külön köszönet a győri Citroën-szalonnak, valamint a Dunapart Rezidenciának.

A mosonmagyaróvári elődöntő megrendezésében nagy segítséget nyújtott a Flesch Károly Művelődési Ház, a város önkormányzata és polgármestere. Az elődöntő biztonságáról szakembereivel a G-Team Patent, a Patent-csoport tagja gondoskodott. Az elődöntő virágcsokrai és díszei az Erzsébet téri Százszorszép Virágszalon alkotóit dicsérik. 

Az elődöntő különdíjait a Tiara óra- és ékszerszalon, valamint az Engels Frigyes utcai Elektro Hungary Best Bróker képviseletében adták át a négy kiválasztott hölgynek. A Győri és a megyei ipartestület, valamint a Grácia Tánciskola is segítette a rendezvényt.  A versenyről a Revita Televízió készített összefoglalót.

A fény- és hangtechnika a Rockgolyó Bt. munkája. Bővebb információ és SMS-szavazati elérhetőség a www.kisalfold.hu oldalakon. A közönségszavazatot beküldők között mobiltelefonokat sorsolunk ki, melyeket  T-Mobile bocsátott rendelkezésünkre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Támad a Bratt Pitt vírus

A szakértők által csak Brad Pitt vírusnak nevezett Ahker-F azzal veszi rá a felhasználókat az… Tovább olvasom