Délmagyar logó

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 11°C | 21°C Még több cikk.

Tündérvilág

Babák világa címmel nyílt kiállítás Takács Zsuzsó munkáiból. A győri Bisinger Óvoda dadusa által felvonultatott tündérvilágot április 11-ig láthatják az érdeklődők.
Fotó: Szük Ödön 0314-SZO-5101 jpg Brummogni nem tanít: Takács Zsuzsó mackói csak éppen meg nem szólalnak, készítőjük az ovisok legnagyobb örömére kedves alakokat formált.
Mindegy, hogy valaki húsz- vagy hetvenévesen babázik, mert a babás soha nem öregedhet meg. A titok, hogy aki babázik, örökké fiatal marad – vallja Takács Ferencné Zsuzsó, Zsuzsó néni, ahogyan óvodásai is szólítják. A Bisinger Óvoda dadusa több mint húsz évvel ezelőtt fiainak készített először gyermekjátékokat, amit azóta is ereklyeként őriz. Három éve a tihanyi babakiállítást látva jött rá, hogy valami, történetesen a babák, nagyon hiányozik az életéből. Azóta részt vesz a Babakészítő Klub, valamint a hagyományos győri Babakonferencia munkájában és tudását tökéletesíti, kimeríthetetlen ötlettárát folyamatosan gyarapítja. Minden lehetséges pályázaton indul, ám vallja, a legfontosabb, hogy a körülötte élő és szárnyai alatt növekvő ovisoknak szerezzen örömteli pillanatokat. A mostani tavaszi kiállítás javarészt a babák, mackók világába enged bepillantást, ám kuriózumnak számító, harminc-negyven évvel ezelőtti bababútorokat, játékokat is felvonultat. A Bisinger Óvodában április 11-ig hétköznapokon délelőtt 10 órától várják mindazokat, akik szíve sen kalandoznak a mesék világába.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fapadon repülhetünk Európába

A légi fuvaroztatók között megkezdődött az árháború a magyar utasok kegyeiért – az idei… Tovább olvasom