Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Tüntetés Bajnai Gordon házánál

A demonstráción beszédet mondott Morvai Krisztina, a Jobbik EP-listavezetője és Vona Gábor, a Jobbik elnöke is.
Véget ért a Bajnai Gordon háza előtt tartott demonstráció csütörtök este valamivel nyolc óra előtt. A tüntetők nagy része már elindult hazafelé, nyolc óra körül mindössze néhány tucatnyian maradtak: főként gárdisták, akik a forgalom irányításában segítenek. A rendezvény rendben zajlott, rendőrségi intézkedésre nem volt szükség.

A demonstráción beszédet mondott Morvai Krisztina, a Jobbik EP-listavezetője és Vona Gábor, a Jobbik elnöke is. Vona Gábor egyebek mellett arról beszélt, hogy csatlakoznak az április 5-re az előrehozott választásokért a Hősök terére bejelentett tüntetéshez.

Emellett a Jobbik azt tervezi, hogy tüntetést jelent be április 14-re a Kossuth térre, amikor a Parlament várhatóan dönt a konstruktív bizalmatlansági indítványról, egyben Bajnai Gordon miniszterelnöki kinevezéséről.

A rendezvényen körülbelül 2-300-an vettek részt. A rendőrök a Dániel közt, ahol a kormányfő-jelölt háza van, kordonokkal zárták le, így a demonstrálók csak az arra nyíló másik utcában lehetnek. Az összegyűlt tömeg a járdákon állt, így az úttesten a forgalom, ha lassan is, de tudott haladni. A tömegben ott volt a radikális nézeteiről ismert Budaházy György is.

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. flexsnake 2009. április 04. 14:55
  „6. nem vagyok vevő fasizmusra. Nem szeretem azokat akik zsidóznak meg cigányoznak. Aki ennyire le tud süllyedni az ne csodálkozzon ha az erőszakszervezetét feloszlatják őt meg ellátják a rendőrök. Ha lesz kötelezettség betartása lesz jog is. Fordítva ez sehol nem megy, sem fent sem lent.”
 • 20. flexsnake 2009. április 04. 14:55
  „6. nem vagyok vevő fasizmusra. Nem szeretem azokat akik zsidóznak meg cigányoznak. Aki ennyire le tud süllyedni az ne csodálkozzon ha az erőszakszervezetét feloszlatják őt meg ellátják a rendőrök. Ha lesz kötelezettség betartása lesz jog is. Fordítva ez sehol nem megy, sem fent sem lent.”
 • 19. redstar 2009. április 04. 08:12
  „9.,gabon
  Akkor lázongj, ha az asszony rád parancsol, hoigy mosogass el!Akkor bezzeg nem mersz...:)))
  Papoltok itt demokráciáról,és pont azt akarjátok szétverni...skizofrének...Még sólymotok is elismerte, hogy a konstruktív bizalmatlansággal élni nem alkotmányellenes!Úgyhogy....”
 • 18. redstar 2009. április 04. 08:06
  „12.power:mert nem vagyok bicikli...:))))) S ne feledd a költőt:Mióta ember néz az égre, vörös csillag a reménye!”
 • 17. pampus 2009. április 04. 05:41
  „Igaza volt Gyurcsánynak, amikor azt mondotta az efféle tüntetésekre,hogy "majd megunják , megunják és hazamennek"!”
 • 16. Mathiasking 2009. április 03. 15:08
  „Érdeklődöm, hogy Medgyessy Péter volt Miniszterelnök társas házát akkoriban több, mint 60 millió HUF értékű biztonsági rendszerrel látták el. Azt nyilatkozták, hogy amennyiben már nem lesz miniszterelnök, leszerelik. Ez a mai napig nem történt meg. Ezt kapta Gyurcsány is és most ezt kapja Bajnai is. Mindezt az állampolgárok adózott pénzéből növelik a milliárdosok magán vagyonának értékét. Ez gusztustalan és vérlázító!”
 • 15. rozator 2009. április 03. 12:38
  „Morvai is inkább a fakanállal foglalkozna...”
 • 14. Power 2009. április 03. 12:12
  „Gyurcsány, Bajnai, vagy Lendvai Ildikó nem tudják hogy mi a demokrácia? Nem Európában élnek?
  A miniszterelnök lemondott. Miért nem nyújtja be a kormány lemondását a köztársasági elnöknél? Amit csinál Gyurcsány, Bajnai és Lendvai az a magyar demokrácia arcul csapása. Szégyenérzetük nincs, de az lenne a minimum, ha tönkretettem és eladósítottam az országot, akkor a további teendőket a választókra bízom. Hogyan bíznak meg ezekben az emberekben a külföldi pénzügyi befektetők? A saját fajtájukat megalázzák!
  A magyar embereket járatják le.
  Az előrehozott választásokat nem csak a tisztesség és a becsület követeli. Nincsen gazdasági fejlődés társadalmi konszenzus, egyetértés nélkül. Bajnai csak tovább taszítja az országot a szakadék felé.”
 • 13. szamika 2009. április 03. 10:30
  „GARBON-COMET IGAZATOK VAN! A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKÖT DRÓTON RÁNGATJÁK MINT 1 MARIONETT(REMÉLEM JÓL IRTAM,) BÁBUT,AZ CSAK OTT VAN ÉS KÉSZ,NEM SOK VIZET ZAVAR.ÚGY TÁNCOL,AHOGY A TÖBBI FÜTYÜL.”
 • 12. Power 2009. április 03. 08:27
  „11! Miért nem a Vörös Csepel nevet választottad? :)”
 • 11. redstar 2009. április 03. 08:03
  „Megint összefújta a szél a szemetet...”
 • 10. sörpocak 2009. április 03. 07:37
  „Flexi!
  Nekem van plusz optikai egerem-na meg észrevettem, hogy a kamrába is sunnyog egy!:)
  Igaz, tesós egér( a kamrai viszont szürke, és nem is a templom egere, de majd kap egérfogót)), meg csak 500 volt, de piszok jó.Na?????:))”
 • 9. garbon 2009. április 03. 07:10
  „Eljött az idő az igazi forradalomhoz éljen a társadalom ha nem akar rabszoga lenni saját hazájában.”
 • 8. comet 2009. április 02. 22:30
  „hogy Bajnait nem érdekli hogy törvénytelenül akarnak miniszterelnököt csinálni belőle, az egy dolog, ő egy silány fazon aki csak a saját érdekét nézi. Az már nagyobb baj hogy a köztársasági elnök, meg az alkotmánybírák sunnyognak. Itt a bizalom ugyanis nem a képviselőkben dőlt össze a Gyurcsányt illetőeen, hanem Gyurcsány bizalma saját magávak szemben, meg a lakosság bizalma az egész kormányban, meg maga az MSZP-is összedőlt. Ha a köztársasági elnök úrnak ez még belefér, akkor nem tudom hogy kaphatott jogi diplomát, meg hogy taníthatott az egyetemen. Bár hallottam olyan doktori diszertációról, amelynek témája tanterem feldíszítése volt november 7-re., meg ugye Stadler úr megmutatta hogy nyóc általánosos birkapásztorként is lehet oktatni egyszerre két egyetemen is, azért Sólyom Lászlótól többet várnánk. Ha meg nem világos valami kérjen meg vaklakit, hogy olvassa föl mit ír a passzus ilyenkorra.”
 • 7. cselac 2009. április 02. 21:26
  „3at, sarokcsiszolókínaijegy, 3at :)”
 • 6. hazám 2009. április 02. 21:13
  „Szerintem te ne is használj egeret, mert annyi hülyeséget írsz, inkább olvass! Nézz utána, hogy a Jobbik mit tervez, s rájössz, hogy érdemes gondolkodni...Ha nehéz is.”
 • 5. flexsnake 2009. április 02. 20:59
  „bakker, szervezünk gyüjtést egy új egérre nekem, hátha akkor nem kettőt kattan. :D”
 • 4. flexsnake 2009. április 02. 20:58
  „morvai vona jobbik... :D jaj de nagyon akarnak ők is enni a húsosfezékból :D Elhullik egy vad és jönnek a keselyűk a dögért :D”
 • 3. flexsnake 2009. április 02. 20:58
  „morvai vona jobbik... :D jaj de nagyon akarnak ők is enni a húsosfezékból :D Elhullik egy vad és jönnek a keselyűk a dögért :D”
 • 2. flexsnake 2009. április 02. 20:58
  „morvai vona jobbik... :D jaj de nagyon akarnak ők is enni a húsosfezékból :D Elhullik egy vad és jönnek a keselyűk a dögért :D”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az MSZP frakciója támogatja Bajnai csomagját

A szocialista képviselők pénteken délután kettő óráig aláírják a javaslat-csomagot. Tovább olvasom