Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 17°C | 26°C Még több cikk.

Tüntetésre buzdít az MSZP

Az MSZP a szakszervezeti demonstrációkon való részvételre szólítja fel az embereket és támogatja a szeptember 12-i és 29-i megmozdulásokat.
Török Zsolt, a párt szóvivője szombati sajtótájékoztatóján felidézte a Mesterházy Attila pártelnök által korábban elmondottakat, miszerint ha nincs mód a tárgyalásokra, akkor a parlamenti eszközökön, az Alkotmánybíróságon és a nemzetközi fórumokon túl az utcán kell megmutatniuk az embereknek, hogy mi a véleményük és hogy mit kérnek a kormánytól.

Az MSZP szóvivője szerint "mindenkinek magáért kell utcára jönni", mert mint mondta, a munkavállalóknak az igazságtalan adórendszer miatt kevesebb marad a borítékban, a különböző különadók áthárítása miatt növekednek az árak, csorbítják az egyetemisták, főiskolások, valamint a munkavállalók jogait, valamint "diktatórikus rendszer kiépítésére törekszik a jelenlegi hatalom".

Torzsa Sándor, a Societas budapesti elnöke arról számolt be, hogy a baloldali ifjúsági mozgalom egy október 10-ig tartó pályázatot ír ki. Ide olyan ötletes transzparenseket várnak, amelyekből később matricakampányt indítanak - tette hozzá.

Olvasóink írták

 • 6. csergemerge 2011. augusztus 28. 21:55
  „"a munkavállalóknak az igazságtalan adórendszer miatt kevesebb marad a borítékban, a különböző különadók áthárítása miatt növekednek az árak, csorbítják az egyetemisták, főiskolások, valamint a munkavállalók jogait, valamint "diktatórikus rendszer kiépítésére törekszik a jelenlegi hatalom"

  Ebből a mondatból egy szó sem igaz. Persze ezt már megszokhattuk, hiszen a posztkommunisták "másféle anyagból gyúrt" emberek...

  "A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja." (A Szolzsenyicin)”
 • 5. papsajt 2011. augusztus 27. 18:00
  „Emlékszem nemrég a fideszesek kordon bontó akciójára, amikor a szoci-szdsz társulás bezárkózott a parlamentbe.
  Most itt a fidesz, jobb nekünk?”
 • 4. Zsoltee0716 2011. augusztus 27. 14:11
  „Az MSZP szóvivője szerint "mindenkinek magáért kell utcára jönni", mert mint mondta, a munkavállalóknak az igazságtalan adórendszer miatt kevesebb marad a borítékban, a különböző különadók áthárítása miatt növekednek az árak, csorbítják az egyetemisták, főiskolások, valamint a munkavállalók jogait, valamint "diktatórikus rendszer kiépítésére törekszik a jelenlegi hatalom".

  Szerintem az egyetemistákat és fősulisokat biztos, hogy nem. mert ha érzik, hogy baj van akkor ők bizony ki fognak menni az utcára! Ahogy ismerve ezeket visznek majd mindent ami utjukba áll!”
 • 3. frakk 2011. augusztus 27. 13:42
  „Miféle tüntetésre buzdítanak???
  Nagykoalíció van , ha még nem esett le valakinek. Csak a látszat kedvéért nem mondják együtt hogy Fidesz - Mszp.”
 • 2. bánki 2011. augusztus 27. 13:35
  „Hát ?

  MSZP, MSZMP, SZDSZ? LMP. MDF.,”
 • 1. Zsoltee0716 2011. augusztus 27. 13:28
  „Hát igen az mszp és a fidesz eltűnését az országból.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: kormánybiztost a parlagfűhelyzet megoldására

Az MSZP szerint "parlagfűvészhelyzet" van Magyarországon.
Tovább olvasom