Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Tűz – nem indul eljárás

A Műegyetem lőterén augusztusban keletkezett tűz ügyében eljárás nem indul. A vizsgálat olyan adatot, körülményt nem tárt fel, ami szabálysértés vagy büntetőeljárás kezdeményezését indokolná. A tűz oltása során három tűzoltó vesztette életét.

Megvertek egy orvost

Egy ügyeletes orvost támadtak meg és bántalmaztak vasárnap Nyírbátorban; hárman vannak a gyanúsítottak. Az orvosra akkor támadtak, miután egy csecsemő vizsgálata során az anya nem megfelelően tartotta a gyermek fejét, s ezért a spatula véletlenül felsértette a kicsi szájának nyálkahártyáját.

Ítélet a Szlávy-ügyben

Tizenöt év fegyházbüntetésre ítélte első fokon a Pest Megyei Bíróság a Szlávy-gyilkosság elsőrendű vádlottját, a másodrendű vádlott hat, a harmadrendű tizenkét év fegyházbüntetést kapott. A vádhatóság szerint 1997. július 31-én a „Balaton királyaként” ismert Szlávy Bulcsút Budaörsre csalták, a holttest 2004. január 23-án került elő, amikor a rendőrök tetten érték az elsőrendű vádlottat, amint éppen megpróbálta kiemelni a holttestet, hogy aztán a vád szerint más helyre rejtse el.

Madárinfluenza-gyanú

Egy Csongrád megyei lúdtartó telepen madárinfluenza gyanúja merült fel. A telepen 3300 ludat tartottak, közülük néhány elhullott, néhányon pedig idegrendszeri betegség tünetei tapasztalhatók. Ezzel párhuzamosan kijelölték az előírt védő- és megfigyelési zónát a körzetben. Az állat-egészségügyi hatóság intézkedett az előírt szűrésről is. (mti)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Domínium a Rába partján

A Rába Domínium Ingatlan Kft. Győr-Moson-Sopron, Komárom és Veszprém megyében mintegy huszonnyolcezer négyzetmétert kitevő nyolc létesítmény gazdája, száznál több bérlője van világcégtől a kis magántársaságig. Évi bérleti bevétele mintegyhétszáz - millió, s a folyamatban lévő fejlesztéseinek értéke meghaladja a négymilliárdot. A Domínium feje Rigó László. Tovább olvasom