Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Ügyfélkapu: lejár

a határidő

Év végéhez közeledve vészesen közeledik a határidő, amíg az ügyfélkapu nyitására kötelezett vállalkozók az okmányirodákban eleget tehetnek törvényi kötelezettségüknek. A mosonmagyar-

óvári okmányiroda kéri mindazon érintetteket, akik az elektronikus regisztráció ügyében nem keresték még fel az irodát, decemberben bármely munkanapon, munkaidőben, akár ügyfélfogadáson kívül is tegyék ezt meg. Személyazonosságuk igazolásához hozzanak magukkal arra alkalmas okmányt, tehát személyit, 2001. január elseje után kiadott, kártyaformátumú vezetői engedélyt vagy érvényes útlevelet. Az eljárás során adják meg e-mail címüket és a legkevesebb öt karakterből álló felhasználói nevüket. Aki igényli, természetesen segítséget kaphat mindehhez az ügyintéző munkatársaktól.

Előzetes időpont-egyeztetés nem szükséges, de lehetőség van rá a hivatal 577-836-os számán. A bejelentkezés ingyenes, az eljárásnak nincs semmilyen anyagi vonzata. Akik az e-mailen történő bejelentkezést választják, a www.magyarorszag.hu oldalon találják meg az ehhez szükséges információkat. A határidő lejárta előtt várható tumultus elkerülése érdekében az okmányiroda kéri, hogy az érintettek mihamarabb végezzék el a regisztrációt. A mulasztókra az APEH büntetést szabhat ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A polónium

Két hete még szinte senki sem hallott a polóniumról, de Alekszandr Litvinyenko (képünkön) orosz… Tovább olvasom