Délmagyar logó

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 0°C | 8°C Még több cikk.

Új elnök a Győri Ipartestület élén

Az alapszabály módosításán és az elmúlt év értékelésén túl a tagság egyhangúlag Lukácsi Andrásnét választotta meg a Győri Ipartestület elnökének, aki az elmúlt 12 évben a szervezet alelnöki teendőit látta el.
A győri a legnagyobb taglétszámot számláló, összesen 931 iparost tömörítő testület kiemelkedő árufuvarozói, járműkezelői, fodrász-kozmetikusi és ruhakészítői szakosztállyal. A Győri Ipartestület rendkívüli taggyűlésén a legfontosabb feladatokat is megfogalmazták.

Lukácsi Andrásné
A szervezet célja tagjainak felkészítése a jogszabályi változásokra, különös tekintettel az uniós elvárásokra és a pályázati lehetőségekre. Folytatni szeretnék az eddig is sikeres képzéseket, továbbképzéseket és szakmai fórumokat, valamint készülnek a népszerű Győri Vásárra. A második, árufuvarozóknak szóló szakmai kiadványt az árufuvarozóknak állították össze, s az igényeknek megfelelően indítják a számítógépes és a nyelvi továbbképzéseket. A rendkívüli gyűlésen az iparosok egyhangúlag a jövőben kialakítandó Ipartörténeti Múzeum Alapítvány munkájában való részvételüket is megszavazták.

A Győri Ipartestület új elnöke negyedszázada a szervezet tagja. Célja, hogy az iparosok egymást segítő közösségben tevékenykedjenek. A néhai elnök, Tímár Ferenc munkáját eddig is mindenben segítette, most pedig teljes erőbedobással, hitével folytatja azt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Informatikai fejlesztések

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) nemrégiben hozta nyilvánosságra az önkormányzati… Tovább olvasom