Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 17°C Még több cikk.

Új épületbe költözik a Délmagyarország

Új sajtóházat épített a Kisalföld mellett a Délmagyarország és a Délvilág napilapokat kiadó Lapcom kft. Szegeden, a Szabadkai úton. Az új székház avatására elegáns vendégsereget várnak. Eljön Szili Katalin házelnök és Lord Rothermere, azaz Jonathan Harmsworth, a brit anyavállalat elnöke is.
A Délmagyarország 2000 óta a Daily Mail brit médiabirodalom része, dolgozói most a huszonegyedik századnak megfelelő, korszerű épületbe költözhetnek. A másfél milliárd forintos beruházásban elkészült új székház, a jövő sajtóközpontja 3500 négyzetméter hasznos alapterületű, szerkesztőséget, kiadót, nyomdát magába foglaló épület. A Délmagyarország új székházának avatására népes vendégsereget hívtak. A legfőbb közjogi méltóságok közül Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke megy Szegedre. De az ünnepségre várják a Délmagyarországot kiadó cég brit anyavállalatának elnökét is: az avatáson jelen lesz Lord Rothermere, azaz Jonathan Harmsworth, a Daily Mail and General Trust első embere.
A kétnapos ünnepségsorozat tegnap este kezdődött egy díszvacsorával a szegedi közművelődési palotában. A rendezvény folytatásaként a Délmagyarország és a Délvilág új székházát ma adják át rendeltetésének.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elutasították az ENSZ-főtitkár reform-javaslatait

New Yorkban elutasította az ENSZ közgyűlése a világszervezet főtitkárának több reform-javaslatát. … Tovább olvasom