Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Új filmek a hazai mozikban

A Magyar kód. Tom Hanks és Audrey Tatou vállalta a Magyar kód című film főszerepét is.

Csak semmi politika.

A Magyar kód. Tom Hanks és Audrey Tatou vállalta a Magyar kód című film főszerepét is. Egy híres festmény titkokat takar. A rajta szereplő figuráról nem lehet tudni pontosan, ki is ő? Egyáltalán hogyan került oda, ahova került? Kik helyezték ebbe a pozitúrába, és ők mit kaptak érte? A megoldás a film végére – melyet majd 2008 tavaszán mutatnak be – kiderül. Sokan egyébként már most bemutattak a készítőknek.

Szuperman Hungari. Egy különleges filmfelújításról van szó. A tehetséges fiatal közösségi életet kezd élni. Később kilövi magát. Közben speciális ruhát visel az öltönye alatt. Egyesek szerint álmokat rejtő pizsama, de ő tudja, ütésálló kezeslábas. A Szuperman hungarikum egyedül marad, mert senkinek nincs akkora töltete, mint neki, így a nehéz körülményeket más nem bírja ki. A filmben van egyébként gáztámadás, áramsokk, és nagy paloták is eltűnnek a ködben bankbetétekkel együtt.

Lehetetlen küldetés. Magyarország miniszterelnöke vállalta, hogy a Misson Impossible, vagyis a Lehetetlen küldetés negyedik részében Tom Cruise helyére áll. A csapat azzal próbálkozik meg, hogy megcsavarja az emberek orrát, kifordítja zsebeiket, és közben elhiteti velük, mindez az ő érdekükben történik. A film a szokásos magyar koreográfia szerint minden nehézség ellenére a végén mégiscsak hepienddel zárul. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pisilő szobrok – az egyenjogúság jegyében

Brüsszel jelképét, a pisilő kisfiút 1619-ben helyezték el a Grand Place-tól két sarokra. A… Tovább olvasom