Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Új lakások rekord idő alatt Felsőzsolcán

A Nemzeti Összefogás Fuvarozói Fórum felajánlásából 30 nap alatt felépült a felsőzsolcai családok számára tervezett lakópark, amelyeket ma vehetnek birtokba a károsultak.
Az új otthonokat a kárt szenvedett családoknak Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, Wáberer György, a Nemzeti Összefogás Fuvarozói Fórum alapítója, Fehér Attila polgármester és Scheer Sándor, a kivitelező Market Zrt. vezérigazgatója adja át.

A lakásokat a város önkormányzata által rászorultsági alapon kijelölt családok kapják. Az eseményen részt vesznek a Nemzeti Összefogás Fuvarozói Fórumhoz csatlakozott vállalkozások vezetői is.

Harminc nap alatt építettek lakóparkot nyereségük terhére a Nemzeti Összefogás Fuvarozói Fórumot alapító vállalatok az árvíz miatt hajlék nélkül maradt felsőzsolcai családoknak. A rekordidejű kivitelezést a Market Építő Zrt. önköltségen végezte el. Az építkezéshez az önkormányzat közművesített telket biztosított.

A több, mint hétezer lakosú Felsőzsolcán óriási pusztítást végzett a júniusi árvíz, a városban 201 házat kell újjáépíteni, a 2.200 ingatlan közül legalább 1800 megsérült.

Olvasóink írták

  • 2. dodó 2010. augusztus 31. 16:32
    „Rekord idő alatt lesznek a megérteni és elfogadni való kultúrájúaknak adományozott lakások leamortizálva, szétlopva-verve és összesz... piszkítva. Majd két-három év múlva átvállalva az adósságaikat, a bontási költségeket, a közterület rehabilitálását egy még szebbet, jobbat, nagyobbat épít(het)ünk nekik.”
  • 1. 140 2010. augusztus 31. 08:28
    „Hát....egy hónap alatt??????
    kíváncsi lennék a minőségre.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Titkos rendőri jelentés az ostromról

Titkos jelentés készült az országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) fegyelmi osztályán a rendőri vezetők… Tovább olvasom