Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Új lány barátok közt

Szereplőcsere a Barátoknál. Két és fél hónapnyi forgatás után a Barátok közt stábja elbúcsúzott Magda Szilviától, akit Claudia unokájaként ismerhettünk meg.
Magda Szilvit Kardos Eszter váltja Illés Vanda szerepében.

Szereplőcsere a Barátoknál. Két és fél hónapnyi forgatás után a Barátok közt stábja elbúcsúzott Magda Szilviától, akit Claudia unokájaként ismerhettünk meg. A nehéz döntés hátteréről Kalamár Tamás producer elmondta, hogy a váltásnak dramaturgiai okai vannak.

- A sorozat dramaturgiája megkívánja Vanda karakterének átformálását, ezt pedig színészcserével oldottuk meg - mondja.

Így tehát nem csak egy új arcot kell majd megismerniük a nézőknek, de a szerep szerint egy szerethetőbb és kedvesebb tinilány lesz Vanda, akit Kardos Eszter alakít majd a jövőben.

- Nagy kihívás számomra, hogy egy már többé-kevésbé ismert karaktert kell átvennem úgy, hogy közben barátságosabbá is kell tennem a figurát. Remélem, a nézők megszoknak és megszeretnek majd - meséli Eszter.

Eszter hat éves kora óta játszik kisebb-nagyobb szerepeket, többek közt a Madách színházban, az Operában és az Operettszínházban. Színészi munkái mellett a tizenöt éves gimnazista négy éve szinkronizál is.

- Most elsős vagyok egy kéttannyelvű gimnáziumban. Megbeszéltük az igazgató úrral, hogy magántanuló leszek, de amikor csak tudok, bejárok az iskolába - ígéri Eszter.

Ehhez hasonló cserék nem szoktalanok a sorozatokban. Volt rá példa a Dallastól a Szabó családig. Négy és fél évvel ezelőtt Tilda bőrébe Erdélyi Timi helyett az akkor még ismeretlen Szabó Erika bújt, akit eleinte sokan új Tildának is hívtak. Az évek alatt olyannyira elfogadtatta magát, hogy a sorozat egyik legnépszerűbb szereplője lett.

- Én abszolút nem éreztem, kényelmetlennek. Szerintem ez egy izgalmas feladat - mondja Erika.

Bár a fiatal lány már egy hete a barátokkal forgat, a külsőleg és belsőleg is megváltozott Claudia unoka, azaz Illés Vanda majd csak május végén bukkan fel a Mátyás király téren.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Várhatóan korlátlan idejűek lesznek a magyarigazolványok

Várhatóan korlátlan idejűvé változtatja a magyarigazolványok érvényességét a kabinet - értesült… Tovább olvasom