Délmagyar logó

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 0°C | 8°C Még több cikk.

Új szolgáltatás kapacitáshiánnyal?

A T-Online új akciós szolgáltatással lépett a piacra, ám nem mindenki veheti igénybe kapacitáshiány miatt.
A T-Online újabb marketingakcióval lépett a piacra. Legfrissebb ADSL-csomag-ajánlatukat üzletkötőik telefonon – még este is – ajánlják a telefonnal már rendelkezőknek.

A nagy akciózás természetesen nem gond, kivéve azoknak, akik ezeket a nem várt telefonos ügyfélszerzéseket zaklatásnak tartják, hiszen az internet használatának elterjesztése nemes, országos ügy. Alapvető azonban ehhez a megfelelő műszaki háttér és kapacitás, amely biztosítja a csatlakozást, s ezzel az ügyfélszám növekedését.

Győrött a város több részén a már „meggyőzött" ADSL-ügyfeleknek azzal kell szembenézniük, hogy egyelőre a szolgáltatást kapacitáshiány miatt nem vehetik igénybe.

Így az a kedvezményes lehetőség, miszerint 2006. január végéig az új ügyfelek ingyenesen szörfözhetnek a világhálón, bizony napokkal, sőt, hetekkel is csökkenhet. Ennek megfelelően a kedvezmény időszaka ugyancsak zsugorodik, figyelembe véve az ADSL-vonal aktívvá válásának időszakát is.

Kétségtelen, hogy nehéz a szolgáltatóknak folyamatosan a szolgáltatásokban a piaci igényekhez alkalmazkodni, hiszen nem lehet előre tudni, hogy mennyire lesznek sikeresek az egyes marketingakciók. A módszer erre adott, de ha ebbe a rendbe valamilyen porszem kerül, akkor a folyamat megakad. Az ügyfelek ezt általában nem veszik észre, mert a malőr gyorsan megoldódik, de akadnak sajnos olyan esetek is egy-két területen, amikor az ügyfelek észrevehetik és jogosan észrevételezik.

Amint azt Sólyom Balázstól, a T-Online sajtófőnökétől megtudtuk, a társaság által kínált csomagokra az elmúlt napokban olyan nagy volt az érdeklődés, hogy – bár elhanyagolható mennyiségben – Győr bizonyos területein kapacitáshiány jelentkezett. Ez természetesen – a sajtófőnök szerint – nem jelenti azt, hogy minden, ADSL iránt érdeklődő egy héten belül ne kapná meg az általa kiválasztott szolgáltatást, és minden, szerződését most kötő ügyfél Mikulás napján már ne száguldhatna a széles sávú internetes sztrádán.

Az illetékesek szerint napokon belül újabb ötszázas kapacitásbővítésre nyílik lehetőség – és folyamatos a portbővítés –, így semmi akadálya nem lesz az újabb világhálóra kapcsolódásoknak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Változásokról árulkodnak a kisnépszámlálás első adatai

A Központi Statisztikai Hivatal 2005. április 1-je és 21-e között az ország népességének és… Tovább olvasom