Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Új tisztségviselők

Győr. A város német önkormányzata november 19-én megválasztotta új vezetőségét. Elnök lett Klesitz Dénesné, helyettese Eigner Antal. Képviselők: Gangl András, Dombi Éva, Andresz Miklós.

Pénztelenül, kreatívan

Győr. A Szivárvány Óvodában (Kodály Z. u. 18.) megnyílt az adventi játék-, ajándék- és dísztárgyvásár. Ma 10–11 óra között várják az érdeklődő, óvodába készülő gyerekeket, szüleiket. Lesz közös játék is.

Séta a töltésen

Győr. Az Esély a Gyógyulásra Rákbetegek Győri Egyesülete minden pénteken 9 órakor sétát indít a győri töltéseken. Novemberben a sátoros uszoda és a gyaloghíd közötti részen tartják találkozóikat, decemberben pedig a Rába-töltés és a Kowalter vendéglő között. A sétához bárki csatlakozhat.

Napsugár Klub

Győr. Az Arrabona Nyugdíjas Egyesület november 19-i ülésén Bári Olga elnök beszámolóját követően megalakították a 64 tagú Napsugár Klubot, s megválasztották a klub vezetőségét.

Osztrákok figyelmébe

Győr. Vápár József tiszteletbeli osztrák konzul felhívja az osztrák állampolgársággal rendelkezők figyelmét, hogy a parlamenti választások alkalmából november 23–24-én 9-től 17 óráig választási kártyával az osztrák tiszteletbeli konzulátuson is szavazhatnak Győrött, a nemzetközi kereskedelmi központban (Szent István út 10/A).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megjelent a Lindows 3.0

A Lindows cég munkatársai bejelentették a Lindows operációs rendszer… Tovább olvasom