Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 25°C Még több cikk.

Új ügyfélszolgálati iroda nyílt

Új ügyfélszolgálati irodát nyitott szerdán a győri Győri Ingatlankezelő és Szolgáltató Részvénytársaság.

A Győri Ingatlankezelő és Szolgáltató Részvénytársaság (Inszol) rendszeresen végez bérlői körében úgynevezett elégedettségfelmérést. Ezekből rendre az derül ki, hogy a különféle szolgáltatásokkal nincs különösebb bajuk a bérlőknek, viszont az ügyfélszolgálatot (annak körülményeit) javítandónak tartják.

Az Inszol Orgona utcai központi irodaházát hetente 150–200 bérlő keresi fel. Pket eddig – elintézendő ügyeiktől függően – különböző irodákban fogadták. Ez nem volt jó az ügyfélnek, de a munkatársaknak sem – mondta tegnap Janicsek Tibor ügyvezető igazgató az új ügyfélszolgálati iroda megnyitása alkalmából.

Múlt év novemberében nyílt rá lehetőség, hogy az Orgona utcai irodaház földszinti szárnyát saját célra birtokba vehesse az Inszol. Így az egybenyitással 50 négyzetméteres helyiséget nyertek, s itt alakították ki a háromablakos fogadót. A megszokott ügyfélszolgálati időben három szakember várja az ügyes-bajos dolgaikat intézni akaró bérlőket. Ha olyan téma adódik, amelyben az ügyfélszolgálaton lévők nem illetékesek, nem az ügyfelet küldözgetik tovább különböző irodákba, hanem a megfelelő szakember jön ide.

A nyugodtabb, kulturáltabb ügyintézés mellett más munkatársakat sem zavar a napi nem kis ügyfélforgalom.
Az ügyfélszolgálati iroda kialakítása, felszerelése (benne számítástechnikai és biztonsági berendezések is) kétmillió forintba került. Janicsek Tibor szerint még egy feladat hátravan: gondolni kell a mozgáskorlátozottakra is. Ezért tavasztól az Orgona utcai épületben a közlekedést akadálymentessé teszik, alacsony hajlásszögű rámpát építenek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adyvárosban végeztek az azbesztmentesítéssel

Fél év telt el azóta, hogy Győrött megkezdődött az ipari technológiával épült lakóépületek… Tovább olvasom