Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Új valóságshow indul az RTL Klubon

A Világ hét csodája a műsor címe: hét epizódból áll, hét helyszínen forgatják, hazai hírességekkel.

Lakatlan szigeten is jártak a játékosok
Vörös Tamás főszerkesztő elmondta az [origo]-nak, hogy a tervek szerint a kalandos valóságshow első adását július 9-én láthatják majd a nézők. "Sztárokat viszünk külföldre, majd különböző szép helyszíneken két csapat küzd egymással, az ismeretlennel, a személyek önmagukkal. A vetélkedés során a legaktívabbak, a legjobbak utazhatnak majd a hetedik útra, ami talán Srí Lanka lesz, de mindenképp egy Európán kívüli, egzotikus hely. Hozzátenném, hogy ez nem olyan, mint A rettegés foka, itt nincsenek borzalmak."

Lakatlan szigeten is jártak

Szabó Győző is tagja a ícsapatnak
Az első turnusban utazott Dukai Regina, Fésűs Nelly, Bálint Antónia, Szabó Győző, Bárdosi Sándor és Stohl András - ez a grupp pedig ma délután 16 óra körül tér haza az Adriáról, ahol - többek közt - egy éjszakát egy lakatlan szigeten töltöttek. "Nálunk minden összefügg majd a helyi emberekkel, szokásokkal. Nem egyszerűen a kölni dómot kell megtalálni, hanem igyekszünk némi csavart belevinni a dolgokba. Az instrukciókat telefonon át kapják, olyan is lesz, hogy egy utcarészletet kell megtalálni egy idegen helyen - ehhez pedig kommunikálniuk kell a helyiekkel. A helyi lakosok segítségére szükségük lesz, találékonyság, ügyesség és alkalmazkodóképesség mellett. A lakatlan sziget előtt is kikészítettünk csomagokat, elemlámpával, sátorral és sok egyébbel, a szereplőknek kellett választani aszerint, hogy mi a fontosabb" - mesélte Vörös Tamás.

Erős egyéniségek 

Dukai Regina a legszebb helyszíneken strandolhatott
A főszerkesztő szerint a stáb megpróbál csapatként gondolni a kiutaztatott hírességekre, akik amúgy önmagukban is erős egyéniségek, nem könnyen irányíthatóak - de kalandos erőpróbának fogják fel a forgatást. Pénteken indul az új formáció Izlandra, a második helyszínre: az első hatosból ketten maradnak itthon, de csatlakozik Jáksó László és Janicsák István. Egyiptomba is mennek forgatni, oda várhatóan Sebestyén Balázs és Garami Gábor rádiós műsorvezető utazik majd, a többiek mellett. Málta és Lappföld is várja a magyar hírességeket, akik csak a helyszínen, általában telefonon keresztül tudják meg, miféle feladatokat kell végrehajtaniuk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

építik a stadion lelátóját

A keleti lelátó alapozásával tegnap megkezdődött a győri ETO-stadion átépítése. Az öltözőépületet és… Tovább olvasom