Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Újabb budapesti szórakozóhelyet zárattak be - túl sokan voltak bent

Budapest - Újabb budapesti szórakozóhelyet zárattak be ideiglenesen: az V. kerületi LivingRoomban ugyanis több ember volt, mint amennyit beengedhettek volna.
Puka Zsófia, a belvárosi önkormányzat sajtóreferense az MTI érdeklődésére elmondta: a kerület jegyzője a péntekről szombatra virradó rendőrségi akció alapján rendelte el, hogy a felmerült problémák elhárításáig, de legfeljebb 90 napra bezáratja a Kossuth Lajos utcai LivingRoomot.

A szórakozóhelyen ugyanis a nyilvántartásba vételben rögzített létszámnál sokkal többen voltak. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivői irodája szombaton arról tájékoztatta az MTI-t, hogy január második felében, a West Balkánban történt tragédiát követően összesen 690 szórakozóhelyet ellenőrzött a rendőrség több más hatósággal közösen tartott országos akciója során. A tűzoltóság javaslatára akkor két fővárosi szórakozóhely működési engedélyét vonták vissza 90 napra.

Január 15-én Budapesten, a Nyugati téri West Balkán szórakozóhelyen három fiatal lány halt meg a diszkóból kiáramló tömegben. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn nyolc ember ellen tett vádemelési javaslatot. Az ügyben keletkezett iratokat a BRFK átadta a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészségnek. A West Balkánt a terézvárosi jegyző január 19-én 90 napra bezáratta, majd a szórakozóhely néhány nappal később a honlapján közölte, hogy végleg bezár.

Olvasóink írták

  • 2. tótkomlósi 2011. február 05. 14:49
    „Tudod, akkor meg az lett volna, hogy a kommunista rendőrség nem engedi szórakozni a fiatalokat!

    Nem lehet ezen eligazodni!”
  • 1. zoltanszabo 2011. február 05. 14:33
    „Miért kellett meghalni 3 fiatalnak ?? Állandóan ellenőrízni kellett volna--és keményen büntetni előtte is.
    Biztos rengeteg lóvé van ebben a bizniszben---szigorúbb ellenőrzést !!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orbán szerint 2020 előtt elképzelhetetlen a magyar euró

"A csillagok jelenlegi állása szerint 2020 előtt nem lehet elképzelni" Magyarország csatlakozását az eurózónához - jelentette ki a miniszterelnök. Tovább olvasom