Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 16°C | 25°C Még több cikk.

Újabb családmészárlás történt Szerbia-Montenegróban

Nem egészen egy évvel a horgosi magyar család kiirtása után újabb családmészárlás történt Szerbia-Montenegróban. Ez alkalommal a montenegrói tengerpart egyik festői szépségű városában, Hercegnoviban.
Egy öttagú családot irtott ki, az ez alkalommal gyorsan kézre került gyilkos, aki nem más volt, mint a haragos szomszéd, aki édesanyjával két évvel ezelőtt a Vajdaságból költözött le a tengerpartra és nem fértek meg a kiirtott családdal, de a többi szomszéddal sem.

A gyilkosság indítéka a belgrádi Blic napilap állítása szerint az volt, hogy a 48 éves férfi betegesen kötődött a három hónapja elhunyt édesanyjához, akit gyakran felidegesített, hogy a szomszédok hangosan hallgatják a zenét.

A magányt elviselni nem tudó gyilkos állítólag édesanyjáért esküdött bosszút, ezért csalta a saját házába a szomszédban lakó vízvezeték szerelőt, akit később a fürdőszobában találtak meg átvágott torokkal. Ezt követően bezárta a ház ajtaját, a nagykéssel átsétált a szomszédba és hidegvérrel megölte áldozata feleségét és három kiskorú fiúgyermekét. Közben maga is megsérült.

Az elmeháborodott gyilkos ekkor vérző kézzel és véres ruhában gépkocsiba ült, a dél-szerbiai rokonokhoz hajtott, akiknek azt mondta, hogy szilveszter éjszakáján üveggel vágta meg magát. Azok azonban nem sokkal előtte látták a családi tragédiáról szóló beszámolót a televízióban. Rokonság ide, rokonság oda, feljelentették. Letartóztatásakor nem tanúsított ellenállást.

Hercegnoviban gyásznapot hirdettek.

Krónika Hírszolgálat

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vb: Kedvező hatás?

Labdarúgás

A németországi kereskedelmi és iparkamara felmérése szerint mintegy… Tovább olvasom